Βαλβέρδε: «Αυτό το Κύπελλο είναι ξεχωριστό – Στη Μπιλμπάο γιόρτασα σε χαμένο μπαρ στην Αθήνα»

Βαλβέρδε: «Αυτό το Κύπελλο είναι ξεχωριστό – Στη Μπιλμπάο γιόρτασα σε χαμένο μπαρ στην Αθήνα»

O Ερνέστο Βαλβέρδε έχει κατακτήσει δέκα τίτλους στην καριέρα του, αλλά θεωρεί ότι ο σημαντικότερος από όλους ήταν το Κύπελλο με τη Μπιλμπάο, το οποίο ήρθε μετά από 40 χρόνια, στα πέναλτι ενάντια στη Μαγιόρκα.

«Αυτός ο τίτλος δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλο. Με άλλες ομάδες πρέπει να κερδίσεις, έχω γιορτάσει με τον Ολυμπιακό και τη Μπαρτσελόνα. Το Σούπερ Καπ με την Αθλέτικ ήταν ξεχωριστό. Οι άνθρωποι στη Μπιλμπάο με σέβας», είπε.

Επίσης, θυμήθηκε έναν από τους πέντε τίτλους (τρία πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα) που κατέκτησε στην Ελλάδα. «Όταν κερδίσαμε τίτλο, πήγα σε ένα μπαρ στην Αθήνα και ο ιδιοκτήτης εξέφρασε έκπληξη», ανέφερε.

Σχετικά με το μέλλον του και το λήξη του συμβολαίου του, ο «Τσινγκούρι» σχολίασε: «Δεν είναι το κατάλληλο χρόνο. Υπάρχει χρόνος για αυτά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ