Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης επισήμανε ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν λάθη απέναντι σε μια συνεκτική ομάδα και τα τιμωρήθηκαν, παρατήρησε ότι είχαν δυσκολία στη δημιουργία φάσεων κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αναμένει μια καλύτερη αντίδραση στη ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης και ζήτησε να συνεχίσουν με τον τρόπο που αγωνίζονται.
Αναλυτικά: «Καταρχάς, με την κατοχή της μπάλας ήμασταν κυρίαρχοι, αλλά ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Εκεί κρίθηκε ο αγώνας. Η Ντινάμο ήταν μια συνεκτική ομάδα. Πέρα από αυτό, δεν είχαν κάτι άλλο στο παιχνίδι τους.
Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες στη δημιουργία φάσεων, αλλά πιστεύω ότι ήμασταν ανώτεροι. Πρέπει να αντλήσουμε διδάγματα από τα λάθη μας και να ετοιμαστούμε για τον επαναληπτικό.
Για τη ρεβάνς στην Τούμπα: «Θα συνεχίσουμε να παίζουμε με τον δικό μας τρόπο. Το ματς στην Τούμπα θα είναι διαφορετικό. Η διαφορά 2-0 είναι ένα θετικό μονοπάτι για αυτούς, αλλά δεν μας τρομάζει και θα είμαστε εκείνοι που πρέπει να ανταπεξέλθουν, με τον κόσμο να μας στηρίζει».