Το αποκλειστικό σχόλιο των φίλων της Άρσεναλ στον Άρνολντ: “Για αυτό έστειλες την μπάλα στο δοκάρι!”

Το αποκλειστικό σχόλιο των φίλων της Άρσεναλ στον Άρνολντ: “Για αυτό έστειλες την μπάλα στο δοκάρι!”

Πέρασε μία εβδομάδα από τον αγώνα της Λίβερπουλ με την Μπέρνλι, όπου κέρδισε με 2-0. Η Άρσεναλ αναμένεται να αντιμετωπίσει τη Γουέστ Χαμ και να επιδιώξει τη νίκη, αλλά οι οπαδοί της δεν έχουν ξεχάσει τον αγώνα στο «Άνφιλντ» κόντρα στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Και ακόμη περισσότερο τη φάση του Αλεξάντερ Άρνολντ, όπου η Λίβερπουλ επιτέθηκε, ο Ντέκλαν Ράις ήταν απέναντι σε τέσσερους ποδοσφαιριστές, αλλά ο αγγλέζος αμυντικός κατάφερε να αφαιρέσει τη μπάλα από τον Μοχάμεντ Σαλάχ και να τη στείλει στο δοκάρι.

Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί ασχολούνται ακόμη οι φίλοι των Λονδρέζων με αυτό, αλλά όλα βασίζονται σε μία φωτογραφία. Μία φωτογραφία που δείχνει την επίθεση της Λίβερπουλ και τους παίκτες που βρέθηκαν μπροστά τους τον Rice, σύμφωνα με την… αξία τους.

Ο Σαλάχ κόστισε 36 εκατομμύρια στους “κόκκινους”, ο Elliott 4, ο Γκράβενμπερχ 34 και ο Άρνολντ είναι προϊόν των ακαδημιών. Συνολικά, η Λίβερπουλ δαπάνησε 76 εκατομμύρια για όλους. Αυτό υποστηρίζουν οι φίλοι της Άρσεναλ πώς έκανε τον Άρνολντ να μην σκοράρει. Τα 30 εκατομμύρια που απέχουν όλοι μαζί από τον Ντέκλαν Ράις!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ