Το πρώτο βήμα για την επιστροφή του Ολυμπιακού

Το πρώτο βήμα για την επιστροφή του Ολυμπιακού

Η χθεσινή ημέρα ήταν μια μέρα αλλαγών και ανακοινώσεων για τον Ολυμπιακό.

Νωρίς το μεσημέρι, έγινε γνωστό ότι η ΠΑΕ της ομάδας θα παρουσιάσει τον νέο αθλητικό διευθυντή, Πέδρο Άλβες, και μετά την ανακοίνωση αυτή, ανακοινώθηκε και η λύση συνεργασίας με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Λίγη ώρα μετά, παρουσιάστηκαν ο προπονητής Κάρλος Καρβαλιάλ και ο Πέδρο Άλβες.

Κατά την παρουσίασή του, ο νέος τεχνικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων» δήλωσε ότι είναι αποφασισμένος να εργαστεί σκληρά για να φέρει την ομάδα πίσω στις νίκες και στο Champions League.

Ο 58χρονος τεχνικός των Πειραιωτών, στις πρώτες δηλώσεις του τόνισε ότι γνωρίζει την σπουδαιότητα του συλλόγου, επαινέθηκε τους φίλους που στήριξαν την ομάδα μετά την βαριά ήττα στο Φράιμπουργκ, ενώ ανέφερε και τις αλλαγές που προτίθεται να κάνει στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Κάρλος Καρβαλιάλ, αναφέρθηκε στο χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί ο Ολυμπιακός για να αλλάξει την κατάσταση, τα μέτρα που απαιτούνται για να επιτευχθούν, ενώ αναφέρθηκε και στην εμπειρία του στην Αγγλία, υπογραμμίζοντας ότι έτσι άλλαξε και ο τρόπος προπόνησής του.

Χωρίς καθυστέρηση, ο Πορτογάλος προπονητής επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της ομάδας, για να εξοικειωθεί με τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ενώ ακολούθησε η πρώτη προπόνηση υπό την καθοδήγησή του.

Από ό,τι προέκυψε από τη συνέντευξη Τύπου, ο Καρβαλιάλ έχει ως πρωταρχικό στόχο την επίτευξη ενότητας εντός της ομάδας. Όπως δήλωσε, η προσέγγισή του βασίζεται στο «τρίπτυχο»: Δουλειά, ενότητα και πίστη, τα οποία θα προσπαθήσει να μεταδώσει στους ποδοσφαιριστές.

Όπως ανέφερε το «Φως των Σπορ», μία από τις πρώτες κινήσεις του νέου προπονητή θα είναι να συνομιλήσει εξατομικευτικά με παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στην προηγούμενη θητεία. Πιθανώς, αυτό θα γίνει με σκοπό να αναδείξουν τις ικανότητές τους στις προπονήσεις και να αρθρώσουν ευκαιρίες στα μελλοντικά παιχνίδια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ