Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου – Η Μαγεία του διπλού τίτλου

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου – Η Μαγεία του διπλού τίτλου

Η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου κατέκτησε για δεύτερη συνεχή εβδομάδα τον τίτλο στο τουρνουά ITF Junior (J30) στην Πέγια (Κόσοβο), επικρατώντας στον τελικό της Αλβανίδας Γκρεσί Μπαϊρι με 6-1, 3-6, 6-1.

Η 15χρονη τενίστρια από τον ΟΑ Θεσσαλονίκης έφτασε τις 10 συνεχόμενες νίκες μέσα σε 2 εβδομάδες, παραχωρώντας μόνο ένα set (20-1) αυτήν τη φορά στον τελικό, και έτσι διπλασίασε τους τίτλους της στο ITF Juniors.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου – Η Μαγεία του διπλού τίτλου
Η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου με τα δύο τρόπαια, της πρωταθλήτριας του μονού και της φιναλίστ του διπλού στο τουρνουά ITF Junior (J3) που φιλοξένησε η πόλη Πέγια (Κόσοβο)

Λίγο αργότερα, η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, μαζί με την αδερφή της Λυδία, αγωνίστηκαν στον τελικό του διπλού αντιμετωπίζοντας τις Αλεξάνδρα Μάγια και Γκρεσί Μπαϊρί. Μετά από έναν δραματικό αγώνα, οι Μάγια και Μπαϊρί κατέκτησαν τον τίτλο με 6-2, 4-6, 11-9. Οι αδερφές Παναγιωτίδου πίσω με 9-6 στο super tie-break κατάφεραν να σβήσουν τα 3 match-points. Ωστόσο, οι Παναγιωτίδου δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και έτσι οι Μάγια και Μπαϊρί κατέκτησαν τον τίτλο.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου – Η Μαγεία του διπλού τίτλου
Λυδία Παναγιωτίδου (αριστερά) και Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου (δεξιά) ήταν φιναλίστ στον τελικό του διπλού στο τουρνουά ITF Juniors (J30) στην πόλη Πέγια (Κόσοβο)

Αυτός ήταν ο 3ος τίτλος της Αλεξάνδρας Μάγια στα διπλά στο ITF Juniors, ο 2ος στο τουρνουά J30 (με παρτενέρ την Μπαϊρι) και ο 3ος στο τουρνουά J60 της Βοσνίας (με παρτενέρ την Πετελίνσεκ).

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου – Η Μαγεία του διπλού τίτλου
Τα ζευγάρια που αγωνίστηκαν στον τελικό του διπλού στο τουρνουά ITF Juniors (J30) στην πόλη Πέγια (Κόσοβο). Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, Λυδία Παναγιωτίδου, Αλεξάνδρα Μάγια, Γκρεσί Μπαϊρί.

Στον τελικό των αγοριών, ο Σκοπιανός και Νο2 του ταμπλό, Αμάρ Χουσεΐνοβιτς, επικράτησε με 6-2, 6-0 του Ιταλού Ντιέγκο Σαμπατίνι που προκρίθηκε από τα προκριματικά. Στον τελικό του διπλού των αγοριών, νικητές αναδείχθηκαν οι Τούρκοι Μαρς Αργκούν και Εγκεμέν Καραμάν που κέρδισαν τους Νικίτα Γκριμπιακίν (Εσθονία) και Αλεξάνταρ Τριφουνόφκσι (Σκόπια) με 6-3, 6-4.

Βίντεο στιγμιότυπα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ