Ο Γκάελ Μονφίς αποκάλυψε την επιθυμία του να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 που θα πραγματοποιηθούν στο Παρίσι. Ο διάσημος Γάλλος τενίστας επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι την ηλικία των 40 ετών, αλλά και να αφοσιωθεί στην ανατροφή της κόρης του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Όσα ανέφερε συνοπτικά:
«Σίγουρα θέλω να συμμετάσχω στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, αλλά ο αληθινός μου στόχος είναι να συνεχίσω να αγωνίζομαι μέχρι τα 40 μου χρόνια».
Η ζωή μου έχει αλλάξει. Πρώτα και κύρια, γίνηκα πατέρας. Καθώς προετοιμαζόμουν να επιστρέψω στο τένις, αντιμετώπισα τραυματισμό στο πόδι. Αυτή η κατάσταση με έκανε να ζήσω πολύτιμες στιγμές που δεν περίμενα ότι θα ζήσω».
Αυτή η εμπειρία με έκανε να σκεφτώ και άλλους τρόπους που μπορώ να αξιοποιήσω τον ελεύθερο χρόνο μου μετά το τένις. Όταν σταματάς να ασχολείσαι με το αγαπημένο σου άθλημα για πολλούς μήνες, αντιμετωπίζεις δυσκολίες. Νιώθω ότι η κόρη μου βιώνει τις καλύτερες στιγμές της τώρα και θα ήταν ιδανικό να ταξιδέψει μαζί μου».
Δείτε τα στιγμιότυπα στο βίντεο