ΗΠΑ: Σοκαριστική στιγμή όταν τρεις νέοι ηλεκτροπληρώθηκαν καθώς καθόντουσαν πάνω σε γραμμές τρένου για να βγάλουν selfie

ΗΠΑ: Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της 5ης Αυγούστου.

Τρεις νέοι από το Σικάγο αποφάσισαν να βγάλουν μια selfie πάνω σε γραμμές τρένου, με δύο από αυτούς να τραυματίζονται σοβαρά από το ηλεκτρικό ρεύμα.

Στο βίντεο, βλέπουμε τους τρεις νέους να κάθονται στις γραμμές, ανενόχλητοι από το ότι ρεύμα 600 volt διέρχεται από αυτές.

Σε κάποια φάση, ένα από τα παιδιά, ένα νεαρό αγόρι, έρχεται σε επαφή με το ηλεκτρικό ρεύμα και το κορίτσι που βρίσκεται δίπλα του ακολουθεί μερικά δευτερόλεπτα αργότερα.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, οι τρεις νέοι είναι περίπου 20 ετών.

Το παιδί που είχε είχε πρώτο επαφή με το ρεύμα υπέστη σοκ, με τους διασώστες να τον κρατάνε στη ζωή και να τον μεταφέρουν σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Το κορίτσι τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά ήταν συνειδητή όταν έφτασαν οι διασώστες και η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται καθημερινά.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το τρίτο μέλος της παρέας προσπαθεί να απομακρύνει τα παιδιά από τις γραμμές και το καταφέρνει με τη βοήθεια άλλων παρευρισκομένων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ