Ο Γκαέλ Μονφίς συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία στο Σινσινάτι, καθώς νίκησε τον Άλεξ Ντε Μινόρ με σκορ 7-5, 6-4 σε έναν αγώνα διάρκειας 2 ωρών.
No stopping him 👏@gael_monfils continues on top form to take out Toronto finalist De Minaur 7-5 6-4 for his second consecutive Top 20 win!#CincyTennis pic.twitter.com/L3e5d0KHTG
— Tennis TV (@TennisTV) Αυγούστου 16, 2023
Ο Γάλλος τενίστας πήρε το προβάδισμα με 2 break, ένα σε κάθε σετ. Στο πρώτο σετ, το κρίσιμο 11ο παιχνίδι πήγε στον Μονφίς, που κατάφερε να κλείσει το σετ με 7-5. Στο δεύτερο σετ, ο Μονφίς πίεσε ακόμα περισσότερο το service του Ντε Μινόρ και κατάφερε να πάρει το break στο 5ο παιχνίδι, τελικά κερδίζοντας το σετ με 6-4.
Gael being Gael 🔥@Gael_Monfils #CincyTennis pic.twitter.com/JmFc73s0Yx
— Tennis TV (@TennisTV) Αυγούστου 16, 2023
Ο Μονφίς έπρεπε να αντιμετωπίσει μόνο ένα break point σε ολόκληρο το ματς, και τελικά κλείδωσε τη νίκη μετά από 3 match points. Με αυτήν τη νίκη, προκρίθηκε στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει είτε τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα είτε τον Νόβακ Τζόκοβιτς.
Ο Πίνακας Αγώνων του Cincinnati Masters | Ο Πίνακας του Διπλού | Πρόγραμμα Αγώνων (-7 ώρες)
Στιγμιότυπα από τον αγώνα