Σέλτον: “Ο αγώνας κόντρα στον Τιαφό ήταν ένα πραγματικό τεστ”

Ο Μπεν Σέλτον χαρακτήρισε τον αγώνα κόντρα στον Φράνσις Τιαφό ως ένα πραγματικό τεστ και τόνισε ότι το κλειδί για τη νίκη ήταν η αντοχή στους σωματικούς πόνους.

Εκφράζοντας την αγάπη του για το άθλημα, ο Σέλτον μίλησε επίσης για την αίσθηση που έχει όταν παίζει στο γήπεδο και αναφέρθηκε στον επερχόμενο αγώνα με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Αναλυτικά, αυτά που είπε:

Για τον αγώνα κόντρα στον Τιαφό:

“Ήταν μια πραγματική σωματική μάχη. Αυτός ο αγώνας ήταν ένα πραγματικό τεστ. Ο Τιαφός ήταν στην άλλη άκρη του γηπέδου και οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες. Η ζέστη και η υγρασία ήταν αρκετές. Σε περίπου 75% του αγώνα, ήταν δύσκολο να πάρουμε ανάσα”.

Πώς αντιμετώπισε τις δυσκολίες του παιχνιδιού:

“Στο τέλος του τρίτου σετ, έπρεπε να κάνω μια τεράστια προσπάθεια. Ήμουν λίγο τυχερός, αλλά το κλειδί για να κερδίσω ήταν η επιμονή στους πόνους του παιχνιδιού”.

Πώς νιώθει εντός γηπέδου:

“Πάντα νιώθω χαρούμενος σε πολλά σημεία του παιχνιδιού, ειδικά όταν πηγαίνει όπως θέλω. Κοιτάω τον καθίσταμαι μου και την οικογένειά μου. Μου αρέσει πολύ η αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους όταν βρίσκομαι στο γήπεδο”.

Για τον αγώνα με τον Τζόκοβιτς:

“Όταν παίζεις για πρώτη φορά με κάποιον που έχει συνηθίσει να παίζει σε αυτό το επίπεδο και συχνά βγαίνει νικητής, δεν είναι ποτέ εύκολο. Ο Τζόκοβιτς είναι πολύ σταθερός και σωματικά και ψυχικά. Πρέπει να προετοιμαστώ προσεκτικά για αυτόν τον αγώνα. Πιστεύω ότι το στυλ παιχνιδιού μου είναι απρόβλεπτο, ιδίως τώρα που θα παίξω για πρώτη φορά εναντίον του Τζόκοβιτς. Ίσως του δυσκολέψω. Θα κάνω το καλύτερο παιχνίδι μου και ελπίζω να τον βάλω σε δυσάρεστη θέση στο γήπεδο”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ