Σάκκαρη: “Είναι απαράδεκτο να τραυματίζεται έτσι μια αθλήτρια”

Σάκκαρη: “Είναι απαράδεκτο να τραυματίζεται έτσι μια αθλήτρια”

Η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε ότι η αντίπαλός της, Λείς Οσόριο, ήταν πολύ ανταγωνιστική στο πρώτο σετ του αγώνα τους στο Σαν Ντιέγκο. Ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση στην 21χρονη Κολομβιανή και τόνισε ότι, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, πάντα ακολουθεί το πλάνο της.

“Είναι πάντα θλιβερό να βλέπεις έναν αθλητή να τραυματίζεται και να μην μπορεί να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στο γήπεδο. Ήταν ένα σετ και τέσσερα γκέιμ που ήταν πολύ ανταγωνιστικά. Η Οσόριο έπαιξε εξαιρετικά στο πρώτο σετ και γι’ αυτό μπορώ να πω ότι ήμουν τυχερή στο τελευταίο γκέιμ. Είναι μία νεαρή παίκτρια με μεγάλη υπόσχεση και έχει ήδη πετύχει μεγάλα πράγματα. Παρότι δεν την γνωρίζω προσωπικά, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για εκείνη. Της εύχομαι τα καλύτερα και ελπίζω να αναρρώσει γρήγορα”, είπε η Σάκκαρη.

Επίσης, ρωτήθηκε για το πώς αντιμετωπίζει δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, όπως η πίεση από την αντίπαλο, όπως έκανε η Οσόριο. “Απλά παραμένω πιστή στο πλάνο μου και στις ρουτίνες μου. Είμαι μία παίκτρια του Top 10 για έναν λόγο και υπάρχουν ορισμένες πτυχές που κάνουν τη διαφορά. Σε αυτές τις στιγμές πρέπει να αποδείξω το επίπεδό μου”, δήλωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ