Παγκόσμιο Τένις Κωφών: Νίκες για τους Έλληνες αθλητές στα προημιτελικά και στα ημιτελικά

Παγκόσμιο Τένις Κωφών: Νίκες για τους Έλληνες αθλητές στα προημιτελικά και στα ημιτελικά

Στη διοργάνωση του Παγκοσμίου Τένις Κωφών, που διεξάγεται αυτές τις μέρες, οι Έλληνες αθλητές σημείωσαν σπουδαίες επιτυχίες. Στο κατηγορία των ανδρών, ο Γρηγόρης Σαμαρτζίδης επικράτησε με ευκολία με 9-0 του Χέντρι Έκο Χαριζάντο από την Ινδονησία.

Στα προημιτελικά των μικτών ζευγαριών Νέων, η Άρτεμις Ρούτση σε συνεργασία με τον Άλαν Μπούρι κέρδισαν με 9-4 το ελληνικό δίδυμο των Άννας Κασούμη και Λάζαρου Σκάρπου. Στο δεύτερο γύρο του Διπλού Νεανίδων, τα ελληνικά δίδυμα δεν τα κατάφεραν, καθώς ηττήθηκαν από ιαπωνικές αντιπάλους.

Τα αποτελέσματα της Τετάρτης περιλαμβάνουν και τους ημιτελικούς αγώνες στις υπόλοιπες κατηγορίες. Οι Έλληνες αθλητές συνεχίζουν να αγωνίζονται με στόχο να προκριθούν στους τελικούς και να διεκδικήσουν την πρωτιά.

Συνολικά, η διοργάνωση έχει προσφέρει αρκετές συγκινήσεις μέχρι στιγμής και αναμένουμε με ανυπομονησία το τελικό αποτέλεσμα. Τα παιχνίδια συνεχίζονται σήμερα, καθώς είναι η τελευταία ημέρα των αγώνων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ