Νίκη και ανατροπή για τη Βοντρούσοβα στο US Open

Νίκη και ανατροπή για τη Βοντρούσοβα στο US Open

Παρά το γεγονός ότι έχασε το πρώτο σετ, η Μαρκέτα Βοντρούσοβα κατάφερε να επικρατήσει της Πέιτον Στερνς με ανατροπή και να προκριθεί στην επόμενη φάση του US Open με σκορ 6(3)-7, 6-3, 6-2.

Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε καλά για την Τσέχα αθλήτρια, αφού στο δεύτερο παιχνίδι απέκτησε ένα break. Η αντίπαλός της κατάφερε να επεκτείνει το προβάδισμά της σε τρία παιχνίδια (3-0). Στη συνέχεια, η Βοντρούσοβα απάντησε, φέρνοντας το σκορ στα ίσα (4-4) και κατακτώντας ένα break στο έβδομο παιχνίδι.

Οι δύο αθλήτριες διατήρησαν την υπηρεσία τους στη συνέχεια του σετ, οδηγώντας το στο tie-break. Εκεί, η Στερνς ήταν ανώτερη και κατάφερε να κερδίσει το πρώτο σετ με 7-6(3).

Μετά την απώλεια του πρώτου σετ, η Βοντρούσοβα απέδειξε την αντοχή και την πάλη της. Παρά τα δύο break που υπέστη στο δεύτερο σετ, κατάφερε να κερδίσει τρία break και να κάνει το σκορ 6-3, ισοφαρίζοντας το ματς.

Στο τρίτο σετ, παρόλο που η Στερνς κατάφερε να κάνει ένα break, η Βοντρούσοβα ήταν απλά ακαταμάχητη. Η Τσέχα αθλήτρια κατάφερε να κάνει τρία break στην αντίπαλό της, κλείνοντας το σετ με 8 games και πανηγυρίζοντας την πρόκρισή της.

Δρομολόγιο ανδρών US OPEN | Δρομολόγιο γυναικών | OPP (-7ώρες)

Στιγμιότυπα από τον αγώνα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ