Η Παόυλα Μπαντόσα απέσυρε τη συμμετοχή της από τον National Bank Open στο Μόντρεαλ λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της. Η Ισπανίδα τενίστρια συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας λόγω τραυματισμού στη μέση.
Ο τραυματισμός της Μπαντόσα στην σπονδυλική στήλη συνέβη κατά τη διάρκεια του τουρνουά στη Ρώμη τον περασμένο Μάιο, και εξαιτίας του αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το φετινό Roland Garros.
Η προσπάθειά της για να επιστρέψει στα γήπεδα ξεκίνησε στο Wimbledon, όπου κατάφερε να κερδίσει στον πρώτο γύρο της, αλλά αποσύρθηκε πριν από τον επόμενο αγώνα λόγω νέου τραυματισμού στη μέση.
❤️🩹
— Paula Badosa (@paulabadosa) 8 Αυγούστου 2023
Φαίνεται ότι οι προβλήματα υγείας συνεχίζονται για την Μπαντόσα, που ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό της στο Instagram ότι αποσύρεται από το τουρνουά στο Μόντρεαλ.
“Παρά τις προσπάθειές μου, ο πόνος παραμένει και θα πρέπει να μείνω εκτός για μερικές εβδομάδες. Ήταν μια δύσκολη περίοδος, αλλά ελπίζω ότι θα επιστρέψω σύντομα. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας.”, ανέφερε η Ισπανίδα.
Η αντίπαλος της Μπαντόσα, Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια, θα αντιμετωπίσει την Πολωνή Μαγκνταλένα Φρεχ αφού αυτή αντικατέστησε την Ισπανίδα.
Επιβλητικές στιγμές
