Μεγάλη επιτυχία για τον Παγώνη στο τουρνουά Sotheby’s Athens με πρόκριση στην προημιτελική φάση

Μεγάλη επιτυχία για τον Παγώνη στο τουρνουά Sotheby’s Athens με πρόκριση στην προημιτελική φάση

Συνεχίστηκε η δράση στο τουρνουά U14 Sotheby’s Athens στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών, με 5 ελληνικές προκρίσεις στην προημιτελική φάση για τα αγόρια.

Στα αποτελέσματα της Πέμπτης, το σημαντικότερο ήταν η νίκη του Ραφαήλ Παγώνη επί του Βέλγου Κίλιαν φαν Ροοστ με 7-6(2), 6-3, που τον οδήγησε στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει τον Αλέξανδρου Νούλα.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε επίσης ο Άλκης Μιχαλακόπουλος, ο οποίος πέρασε εύκολα το εμπόδιο του Ζαχκάρια Γου με 6-1, 6-3. Επίσης, προκρίθηκαν στην επόμενη φάση ο Κωνσταντίνος Μπιτούνης με νίκη επί του Μαρίνου Καρνιάτη και ο Ραφαήλ Αντώνιο Γακόπουλος με νίκη επί του Θησέα Σιδεράκου.

Στην κατηγορία των κοριτσιών, η Στέλλα Νούτσου, η Φωτεινή Νεφέλη Φασουλά και η Κατερίνα Ουσταμπασίδου προκρίθηκαν στην φάση των “8”.

Στην επόμενη φάση, οι αναμετρήσεις περιλαμβάνουν τα παιχνίδια Άλκης Μιχαλακόπουλος – Ερίκας Μασκολάιτις, Ρόμπερτ Καμίνσκι – Τιάγκο Πέτερχανς, Κωνσταντίνος Μπιτούνης – Ραφαή Αντώνιος Γακόπουλος, και Αλέξανδρος Νούλας – Ραφαήλ Παγώνης για τα αγόρια, και Ιοάνα Στεφανία Μπόιαν – Λούσι Βαβρόβα, Στέλα Νούτσου – Έλα Σκαλίτσκα, Φωτεινή Νεφέλη Φασουλά – Εύα Ιοάνα Σέρτσελ, και Μαρία Αλεξάντρα Ματέας – Κατερίνα Ουσταμπασίδου για τα κορίτσια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ