Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στα προημιτελικά του San Diego Open – Εκπτώσεις για την Καμίλα Οσόριο

Η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά του San Diego Open, καθώς η Καμίλα Οσόριο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγω τραυματισμού στο 2ο set του αγώνα (6-3, 2-2).

Η Έλληνα τενίστρια, ηλικίας 28 ετών, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και κέρδισε δίκαια το πρώτο set. Κατά τη διάρκεια του 2ου και τελευταίου set, ο αγώνας φαινόταν ισορροπημένος, αλλά πριν από την έναρξη του σερβίς της Μαρία στο 5ο γκέιμ, η 21χρονη Κολομβιανή ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει.

Ο αγώνας διήρκεσε 1 ώρα και 15 λεπτά. Στο πρώτο set, υπήρχε ισορροπία, αλλά η Σάκκαρη κατάφερε να κερδίσει ένα break στην πρώτη της προσπάθεια και να κερδίσει το παιχνίδι με 6-3 στο 9ο γκέιμ.

Στο δεύτερο set, καμία από τις δύο παίκτριες δεν ξεχώριζε μετά τα πρώτα 4 γκέιμ, τα οποία δεν είχαν καμία ευκαιρία για break, αλλά αμφότερες με δυσκολία υπερασπίστηκαν τα σερβίς τους. Στο 2-2, η Οσόριο ενημέρωσε ότι παραιτείται λόγω των πόνων που αντιμετώπιζε.

Στον επόμενο γύρο, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει μία παίκτρια που έχει προκριθεί από τα προκριματικά, είτε την Αλιαξάντρα Σάσνοβιτς (Ρωσία) είτε την Έμα Ναβάρο (ΗΠΑ), οι οποίες θα αναμετρηθούν σε λίγο (23:25 GR).

Κλήρωση San Diego Open | Διπλό | Πρόγραμμα Αγώνων (-10h)

Στιγμιότυπα βίντεο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ