Κρήτη Challenger 2: Σακελλαρίδης και Τσιτσιπάς στο Κυρίως Ταμπλό

Κρήτη Challenger 2: Σακελλαρίδης και Τσιτσιπάς στο Κυρίως Ταμπλό

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο CRETE Challenger LYTTOS 2, αλλά δύσκολη εκκίνηση για τους Έλληνες τενίστες στα προκριματικά. Ποιοι θα ξεχωρίσουν στο κυρίως ταμπλό;

Απογοητευτική Εκκίνηση για τους Έλληνες στα Προκριματικά του CRETE Challenger LYTTOS 2

Η φάση των προκριματικών του CRETE Challenger LYTTOS 2 ξεκίνησε με πέντε ελληνικές συμμετοχές, αλλά καμία νίκη. Αυτό σημαίνει ότι την ελληνική παρουσία στο κυρίως ταμπλό θα εκπροσωπήσουν ο Στέφανος Σακελλαρίδης και ο Παύλος Τσιτσιπάς, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει wild card.

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς πάλεψε στον αγώνα του, κατακτώντας το πρώτο σετ. Ωστόσο, ο Ρουμάνος Μπογκντάν Πάβελ κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση και να πάρει τη νίκη με 4-6, 6-3, 6-2 εξασφαλίζοντας την πρόκριση.

Αντίστοιχα, ο Γιάννης Κουντουράκης ηττήθηκε από τον Ιταλό Μαρσέλο Σεραφίνι (Νο9 του ταμπλό των προκριματικών) με 6-1, 6-2, και ο Χρήστος Γκλαβάς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Σλοβάκου Μίλος Κάρολ, χάνοντας με 6-2, 6-2.

Ο Δημήτρης Αζωίδης ξεκίνησε δυναμικά, αποκτώντας προβάδισμα με 2-0, αλλά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα στο 5ο game, ενώ ο Γερμανός Μάρκο Τόπο (Νο3 του προκριματικού ταμπλό) είχε πάρει το προβάδισμα με 3-2.

Τέλος, ο Στέφανος Σχινάς ηττήθηκε από τον Ιταλό Φιλίπο Ρομάνο με 6-3, 6-2, χάνοντας την ευκαιρία να προχωρήσει.

Αναμένονται οι Αγώνες του Σακελλαρίδη και του Παύλου Τσιτσιπά

Τη Δευτέρα (όχι πριν τις 13:00) ο Στέφανος Σακελλαρίδης θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό Νίκολας Σάντεθ Ιζκουιέρδο (Νο347 στον κόσμο), ενώ την Τρίτη ο Παύλος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί με τον Κολομβιανό Άντρια Σοριάνο Μπαρέρα (Νο340 της παγκόσμιας κατάταξης).

Διπλά: Ελληνικές Συμμετοχές και Οικογενειακή Αναμέτρηση

Τη Δευτέρα ξεκινούν και οι αγώνες στα διπλά, με τους Κουντουράκη και Σχινά να αντιμετωπίζουν τους Ρούντολφ Μόλικερ (Γερμανία) και Έργκι Κιρκίν (Τουρκία). Την Τρίτη θα διεξαχθεί ένα ελληνικό “εμφύλιος”, καθώς οι Σακελλαρίδης και Πέτρος Τσιτσιπάς θα παίξουν ενάντια στους Παύλο Τσιτσιπά και Ενρί Χοπτ.

Useful links:

  • CRETE CHALLENGER MAIN DRAW
  • QUAL. DRAW
  • DOUBLES
  • SCHEDULE
  • Video highlights

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ