Ο Πάου Γκασόλ αφήνει προσωρινά τη μπάσκετ μπάλα, ο Ράφα Ναδάλ αποχωρεί για λίγο την τενιστική ρακέτα του.
Οι δύο Ισπανοί θρύλοι συναντήθηκαν σε ένα τουρνουά γκολφ και βοήθησαν να συγκεντρωθούν 50.000 ευρώ για την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας.
Ο πρώην παίκτης του NBA και νυν μέλος του Hall of Fame έπαιξε γκολφ με τον 37χρονο τενίστα και κάτοχο 22 Grand Slam στο Santander Solidarity Golf Tournament, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας στη χώρα τους.
Από το τουρνουά αυτό κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσό των 50.000 ευρώ για την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής.
Σήμερα πέρασα καταπληκτικά στο Solidarity Golf Tournament που διοργανώθηκε από το Santander για να υποστηρίξει την αποστολή του Gasol Foundation και να προωθήσει υγιείς τρόπους ζωής. Είχα μια πολυτέλεια συνεργάτη, ευχαριστώ Rafael Nadal και Santander για την υποστήριξή σας.
– Pau Gasol (@paugasol) 18 Σεπτεμβρίου 2023
Κυρίαρχη Προβολή