Δεύτερη νίκη για την Παπαμιχαήλ στο Japan Open Tennis Championships

Δεύτερη νίκη για την Παπαμιχαήλ στο Japan Open Tennis Championships

Η ελληνίδα τενίστρια, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία της στο Japan Open Tennis Championships στην Οσάκα. Μαζί με τη συμπατριώτισσά της, Φερνάντα Κοντρέρας, κατάφεραν να περάσουν στα ημιτελικά του διπλού.

Στον πρώτο γύρο του τουρνουά, το ελληνομεξικάνικο δίδυμο νίκησε στον τελικό set, έχοντας νικήσει 4 match points. Στον δεύτερο γύρο, αν και αντιμετώπισαν ανταγωνιστικότητα, κατάφεραν να κερδίσουν με 6-2, 7-5, μετά από σχεδόν 80 λεπτά παιχνιδιού.

Τώρα, η Παπαμιχαήλ και η Κοντρέρας θα πρέπει να νικήσουν είτε το γερμανικό δίδυμο της Άννα-Λένα Φρίεντσαμ και της Νάντια Κίτσνοκ, είτε τις Ιαπωνέζες Νατσούμι Καβαγκούσι και Μομόκο Κομπόρι, για να πάρουν την πρόκρισή τους για τον τελικό.

Στον ατομικό αγώνα, η Παπαμιχαήλ κατάφερε να περάσει τον πρώτο γύρο απέναντι στη Βρετανίδα τενίστρια, Νάιθα Μπέινις, αλλά η πορεία της σταμάτησε στον δεύτερο γύρο όταν αντιμετώπισε την Ολλανδή, Αριάνε Αρτόνο, και ηττήθηκε με 6-1, 7-5.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ