Δύο παίκτριες αποχώρησαν από το Canadian Open. Οι πρόσφατες αποχωρήσεις αφορούν τη Βικτόρια Αζαρένκα και τη Μάντισον Κις.
Και οι δύο παίκτριες αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από το τουρνουά λίγες ημέρες πριν την έναρξη του US Open, εξαιτίας τραυματισμών. Οι αγώνες τους όμως είχαν ξεκινήσει, με την Αζαρένκα να επικρατεί με σκορ 6-3, 6-0 της Λινέτ και την Κις να νικά με σκορ 6-2, 7-5 τη Βένους Γουίλιαμς.
Η πρώην πρωταθλήτρια Βικτόρια Αζαρένκα υπέστη τραυματισμό στην κοιλιακή περιοχή. Από την άλλη πλευρά, η Μάντισον Κις τραυματίστηκε στους γλουτούς κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Τζάσμιν Παολίνι.
Δεν είναι γνωστό πότε θα επιστρέψουν στις αγωνιστικές δραστηριότητες. Ωστόσο, και οι δύο θα καταβάλουν προσπάθειες για να προλάβουν το US Open.
Στιγμιότυπα Video