Ζάκοτς: “Φτάσαμε στο επίπεδό μας στο τέταρτο σετ”

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Ντάρκο Ζάκοτς, δήλωσε ότι οι παίκτριες του ανταποκρίθηκαν στις δυσκολίες του αγώνα με την Ολυμπιάδα Νεάπολης. Επιπλέον, θεωρεί ότι η νίκη απέναντι στις Κύπριες βολεϊμπολίστριες ανακόπτει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και προσανατολίζει την ομάδα για τον επαναληπτικό αγώνα της επόμενης εβδομάδας.

Αναλυτικά: “Πρώτα από όλα, θέλω να συγχαρώ τις παίκτριες μου για τη νίκη. Ο αγώνας ήταν δύσκολος, αλλά καταφέραμε να παίξουμε σε ένα επίπεδο που είναι συμβατό με τους στόχους μας, ειδικά στο τέταρτο σετ. Αφήνουμε πίσω μας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και στρεφόμαστε προς το μέλλον. Κάθε νίκη είναι σημαντική για την πορεία μας. Σήμερα δεν ολοκληρώθηκε η δουλειά, αυτό ήταν μόνο το πρώτο ημίχρονο.”

Η παίκτρια Ανδρομάχη Τσιόγκα τόνισε ότι: “Η ομάδα μας εξακολουθεί να προσαρμόζεται και να αναζητά τον ιδανικό τρόπο παιχνιδιού, για αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Κάναμε μερικά λάθη σε ορισμένα σημεία, ειδικά στο δεύτερο σετ. Ωστόσο, καταφέραμε να βελτιώσουμε την απόδοσή μας και είμαστε χαρούμενες για τη νίκη. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και στον επαναληπτικό αγώνα, με στόχο πάντα τη νίκη.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ