Η Βιλερμπάν έφτασε στο νήμα και πήρε τη νίκη κόντρα στη Λε Μαν με 91-88, χάρη σε ένα τρίποντο του Μπράιαν Ανγκόλα στα τελευταία δευτερόλεπτα. Το ματς για την 17η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος κράτησε όλους στην αγωνία μέχρι το τέλος. Τώρα η ομάδα ετοιμάζεται για τον Παναθηναϊκό AKTOR στη 25η στροφή της Ευρωλίγκας.
Ο Ανγκόλα σώζει τη Βιλερμπάν
Ο Μπράιαν Ανγκόλα έκανε τη διαφορά με 19 πόντους, τέσσερις ασίστ και τέσσερα ριμπάουντ, και φυσικά με εκείνο το καθοριστικό τρίποντο. Ο Γουάτσον βοήθησε κι αυτός με 18 πόντους. Από την άλλη, στη Λε Μαν ο Χάντγκινς πάλεψε σκληρά και έφτασε τους 17.
Βαθμολογία και δεκάλεπτα
Με αυτό το αποτέλεσμα η Βιλερμπάν μένει στην τέταρτη θέση με ρεκόρ 12-5. Η Λε Μαν πήρε βήμα πίσω και βρέθηκε στο 7-20. Τα δεκάλεπτα: 22-25, 53-43, 73-69, 88-91.