Βετούλας: Ενέργεια και Συσπείρωση για την Πρόκριση στα Play In

Βετούλας: Ενέργεια και Συσπείρωση για την Πρόκριση στα Play In

Απολαύστε τις δηλώσεις του Νίκου Βετούλα, προπονητή του Άρη, σχετικά με την πρόσφατη νίκη της ομάδας επί της Καρδίτσας και τις προσδοκίες για τα play-ins της Stoiximan Basket League.

Δηλώσεις Βετούλα μετά τη Νίκη του Άρη επί της Καρδίτσας

Ο Νίκος Βετούλας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη βελτιωμένη εικόνα του Άρη στον αγώνα με την Καρδίτσα, υπογραμμίζοντας τη δίψα της ομάδας για επιτυχία στα προσεχή play-ins της Stoiximan GBL.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Βετούλας τόνισε: “Είμαστε ικανοποιημένοι από τη διάθεση, την ενέργεια και τη θέληση των παιδιών, ανεξάρτητα από τα λάθη. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε αυτή την ενέργεια για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος. Θέλουμε, ως μια ομάδα με έμφαση στην επίθεση, να βελτιώσουμε την άμυνά μας, μειώνοντας τα λάθη.

Στόχος τα Play-Ins της Stoiximan Basket League

Αναφερόμενος στα play-ins, ο Νίκος Βετούλας δήλωσε: “Εστιάζουμε πάντα στο επόμενο παιχνίδι και στο πώς μπορούμε να παρουσιάσουμε μια καλύτερη εικόνα. Στα έξι παιχνίδια που είμαι στην ομάδα, μετράει η ενέργεια και η διάθεση που δείχνουμε από την αρχή, προσπαθώντας να αξιοποιήσουμε κάθε παίκτη, ανεξάρτητα από τον χρόνο συμμετοχής του.

Η Επίδραση του Νέου Προπονητή στην Ομάδα

Σχετικά με την αλλαγή στην ψυχολογία της ομάδας με την έλευση ενός νέου προπονητή, ο Νίκος Βετούλας σχολίασε: “Αυτό είναι κάτι που παρατηρείται σε όλες τις ομάδες. Εξαρτάται από την επιθυμία των παικτών να αποδείξουν την αξία τους, είτε δικαιολογημένα παίζουν αρκετά, είτε αξίζουν περισσότερο. Για εμάς, το σημαντικό είναι να βελτιωθούμε και να συσπειρωθούμε ακόμα περισσότερο, ώστε να πετύχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ