Η ομάδα του Περιστέρι bwin πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στην ελληνική πρώτη κατηγορία επικρατώντας της Καρδίτσας με σκορ 95-84 για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Βασίλης Σπανούλης σχολίασε τις λεπτομέρειες που κρίνουν τα αποτελέσματα και επικεντρώθηκε στην εξάντληση των παικτών από το πολύ παιχνίδι, υπογραμμίζοντας πόσο ευλογία είναι να ακολουθείς το χόμπι σου ως επάγγελμα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:
Για το παιχνίδι: «Πιστεύω ότι ελέγξαμε καλύτερα τα επιθετικά ριμπάουντ. Είναι από τις λίγες φορές στη ζωή μου που μια ομάδα παίρνει 17 επιθετικά ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο. Σπάσαμε το ρεκόρ σήμερα, αλλά για κακό λόγο. Πιστεύω η συγκέντρωσή μας στην άμυνα και ο τρόπος που παίξαμε στην επίθεση μας έδωσαν τη νίκη. Συγχαρητήρια στην Καρδίτσα που κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη».
Για την εξάντληση από τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Καμιά φορά οι παίκτες και εμείς δεν ξέρουμε τι θέλουμε. Πολλές φορές παίζεις παιχνίδια και λένε είναι κουρασμένοι, όταν δεν παίζεις παιχνίδια, λένε δεν παίζουμε παιχνίδια. Πιστεύω είναι ευλογία και μόνο που έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε το χόμπι μας επάγγελμα, είναι ευλογία να παίζεις μπάσκετ. Θεωρώ πως η εξάντληση είναι περισσότερο πνευματική».