Η Αγγλία πήρε τη νίκη της στα Τίρανα. Έπαιζε με την Αλβανία και κέρδισε 0-2. Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τελείωσαν καλά γι’ αυτούς. Αλλά το ματς αυτό έμεινε στη μνήμη για κάτι άλλο.
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έδειξε δυσαρέσκεια όταν τον έβγαλαν στο 84′. Κούνησε τα χέρια του και δεν έκρυψε ότι δεν του άρεσε. Η ομάδα πάντως είχε ήδη σκορ και χαλάρωσε. Πολλοί μιλάνε τώρα για αυτή την κίνηση του παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Τούχελ βλέπει έλλειψη σεβασμού στην ομάδα
Ενοχλήθηκε ο προπονητής Τόμας Τούχελ. Δεν του άρεσε η συμπεριφορά του Μπέλιγχαμ. «Η απόφαση για αλλαγή είχε παρθεί και πρέπει να γίνει αποδεκτή. Ο συμπαίκτης του περιμένει να μπει, άρα χρειάζεται σεβασμός. Δεν θέλω να το μεγαλοποιήσω, αλλά η συμπεριφορά και ο σεβασμός προς την ομάδα είναι βασικά στοιχεία. Όλοι πρέπει να λειτουργούν με υπευθυνότητα. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε κάποια αλλαγή μόνο και μόνο επειδή κάποιος κουνάει τα χέρια του», είπε ο Γερμανός. Η Αγγλία έχει περάσει πολλά τέτοια ματς φέτος, με παίκτες σαν τον Μπέλιγχαμ να πρωταγωνιστούν.
Αντιδράσεις από φιλάθλους για τον Μπέλιγχαμ
What is he talking about???
At this point Jude needs to call it off stay away from that toxic England team.Tuchel is a naive and he apologised Jude about something he said about him not long ago and today with this??
This is unacceptable.pic.twitter.com/bQkBQyjq6s https://t.co/SebuvGhmVy
— Haza?? (@HazaBlanco) November 16, 2025
Κάποιοι φίλαθλοι βλέπουν το θέμα αλλιώς. Λένε ότι η εθνική Αγγλίας γίνεται τοξική. Ο Μπέλιγχαμ ίσως χρειάζεται να σκεφτεί τι θα κάνει μετά. Το ματς τέλειωσε, αλλά οι συζητήσεις συνεχίζονται.