Τι αφορά την αγορά εισιτηρίων από οπαδούς της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού για τον τελικό του Conference

Τι αφορά την αγορά εισιτηρίων από οπαδούς της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού για τον τελικό του Conference

Χθες (17/05) δημιουργήθηκε αναστάτωση μετά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας “labaroviola”, το οποίο αναφέρει ότι οπαδοί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού αγοράζουν εισιτήρια για να υποστηρίξουν τη Φιορεντίνα κόντρα στον Ολυμπιακό στον τελικό του Conference.

Το δημοσίευμα σημειώνει αύξηση των πωλήσεων εισιτηρίων για τη Φιορεντίνα. Αρχικά, όλοι οι φίλοι της ομάδας είχαν πάρει 9.000 εισιτήρια, ωστόσο οι Ιταλοί πούλησαν σχεδόν όλα τα εισιτήριά τους. Συνεπώς, οι Έλληνες οπαδοί πρέπει να κάνουν μεγάλες θυσίες για να παραστούν και να υποστηρίξουν την ομάδα τους στο γήπεδο.

Ωστόσο, παρά την αναφορά του δημοσίευματος, λέγεται ότι αρκετοί οπαδοί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού αγοράζουν εισιτήρια για τον τελικό Ολυμπιακός-Φιορεντίνα, πράγμα που δεν αληθεύει. Αυτό οφείλεται στην ανάγκη να κατέχουν την ιταλική Κάρτα Φιλάθλου. Επιπλέον, η Φιορεντίνα έχει αποκλείσει τα ελληνικά ΑΦΜ από την αγορά εισιτηρίων για τον τελικό.

Έτσι, ενδέχεται να υπάρχουν λίγοι Έλληνες οπαδοί στο παιχνίδι μέσω κληρώσεων της UEFA, αλλά σίγουρα δεν είναι τόσοι όσο υπονοεί το ιταλικό δημοσίευμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ