Ένας θεατής στο τουρνουά του Σινσινάτι προσπάθησε να εκνευρίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά στο παιχνίδι του με τον Σέλτον. Πώς; Κάνοντας την κίνηση της μέλισσας. Συγκεκριμένα, όταν ο Έλληνας τενίστας ήταν έτοιμος να εκτελέσει ένα σερβίς, ο θεατής που καθόταν πίσω του έκανε την κίνηση της μέλισσας θέλοντας να τον εκνευρίσει. Αρχικά, ο Τσιτσιπάς δεν κατάλαβε κάτι και προσπάθησε απλώς να διώξει ένα έντομο. Ωστόσο, αργότερα κατάλαβε ότι ήταν ο θεατής που κάνει αυτόν τον ήχο και ενημέρωσε τον διαιτητή.
Ο Τσιτσιπάς πήγε στην εξέδρα και άρχισε να ερωτά ποιος προκαλεί το θόρυβο, με τους θεατές να του δείχνουν μια γυναίκα που ήταν πίσω του. Στη συνέχεια, πήγε στον διαιτητή και του είπε: “Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί στην καριέρα μου. Θέλω να φύγει, πρέπει να φύγει”.
Ακόμη και ο αντίπαλός του αναρωτήθηκε τι συνέβη και τον ρώτησε τι συνέβη, με τον Τσιτσιπάς να του εξηγεί το περιστατικό.
Lo que van a ver parece salido de una comedia. Stefanos Tsitsipas sentia un ruido cada vez que iba a sacar. Creyo que era un insecto. Lo “alejaba” con su raqueta. Se dio cuenta de lo que en realidad ocurria. “Hay una persona imitando una abeja atras mio”. pic.twitter.com/WKUpzexPNP
— VarskySports (@VarskySports) August 17, 2023