Ένα ακόμα επεισόδιο του The Wall έρχεται να κρατήσει σε αγωνία τους τηλεθεατές. Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στις 21.00, ο ΣΚΑΪ φιλοξενεί το παιχνίδι γνώσεων που βάζει την οικογένεια στο κέντρο. Δύο αδερφές από τη Λαμία, η Άλκηστη και η Μάρω, παίρνουν θέση απέναντι από τον γιγαντιαίο τοίχο.
Οι αδερφές που δοκιμάζουν την τύχη τους
Ο Χρήστος Φερεντίνος καλωσορίζει τις δύο αδερφές, έτοιμες να δοκιμάσουν τη δύναμη της σχέσης τους μέσα από ερωτήσεις και απαντήσεις. Η Άλκηστη δουλεύει σε πολυεθνική εταιρεία πωλήσεων και βοηθάει στους οικογενειακούς φούρνους – από μικρή μάθαινε να δουλεύει σκληρά και να κυνηγάει ό,τι θέλει. Πάντα χαμογελαστή και δραστήρια, φέρνει ενέργεια στο παιχνίδι.
Η Μάρω, η μεγαλύτερη, διδάσκει ως φιλόλογος σε φροντιστήριο και μοιράζει την αγάπη της για τα γράμματα στους μαθητές με χιούμορ. Οι δύο γυναίκες έρχονται δεμένες σφιχτά, αλλά βλέπουν διαφορετικά τα πιθανά κέρδη: η Άλκηστη σκέφτεται να βοηθήσει τη Μάρω να χτίσει σπίτι, ενώ η Μάρω θέλει να ξελαφρώσουν οι γονείς από οικονομικά βάρη. Η οικογένεια γίνεται το πιο στέρεο τείχος για εκείνες – θα τα καταφέρουν να γυρίσουν με ό,τι ονειρεύονται;
Πώς παίζεται το The Wall
Οι κανόνες είναι απλοί. Ο «Τοίχος» είναι… γενναιόδωρος στις σωστές απαντήσεις, αλλά αμείλικτος στις λάθος!
Δείτε το trailer:
The Wall κάθε Σάββατο στις 21.00, στον ΣΚΑΪ.