Συνέντευξη με τον Φώτη Τακιανό για τον αγώνα του Κολοσσού

Ο Φώτης Τακιανός μίλησε για τον αγώνα του Κολοσσού, επικεντρώνοντας στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν τον ρυθμό της αντίπαλης ομάδας. Ανέλυσε την απόδοση των παικτών, αναφέροντας τη σημασία του χαρακτήρα και της υγείας και περιέγραψε το πώς η ομάδα τα κατάφερε στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Όσον αφορά στον αγώνα ο ίδιος αναφέρει: “Ξέραμε ότι ο Κολοσσός έχει ένα ελεύθερο στυλ με ποιότητα. Αν έμπαινε σε έναν ρυθμό, θα ήταν επικίνδυνος. Στόχος μας ήταν να μην τον επιτρέψουμε. Στην αρχή, αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τον Χάρισον και τον τραυματισμό του. Στο δεύτερο μισό, αντιδράσαμε ως ομάδα υψηλού επιπέδου και μπασκετικής αντίληψης. Δείξαμε ότι πρέπει να παίξουμε και ως ομάδα.”

Επίσης, αναφερόμενος στην απόδοση των παικτών του, είπε: “Μετά από καιρό, ο Φρίντρικσον έπιασε τους υψηλούς στάνταρ του. Του δώσαμε τις ευκαιρίες και είμαστε χαρούμενοι για αυτόν. Όσον αφορά τον Χάρισον, έκανε ένεση για να παίξει. Αυτό δείχνει το πόσο αφοσιωμένος είναι και τον εκτιμούμε γι’ αυτό.”

Τέλος, σχολιάζοντας την αλλαγή στην απόδοση της ομάδας στο δεύτερο μισό του αγώνα αναφέρει: “Είπαμε πολλά πράγματα στο ημίχρονο και το σημαντικότερο ήταν ότι πρέπει να παίξουμε ως ομάδα και αυτό έκαναν οι παίκτες μας. Ήταν η ορμή τους που μας κράτησε ζωντανούς στο παιχνίδι και είμαι περήφανος γι’ αυτό”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ