Το βραβείο του MVP της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League απονείμεται σε δύο παίκτες. Ο Ρόνι Χάρελ του Άρη και ο Σαμ Μπιουκάναν της Καρδίτσας κατάφεραν να συγκεντρώσουν 27 βαθμούς στο ranking.
Ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ, Ρόνι Χάρελ, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, πέτυχε 21 πόντους με εντυπωσιακά ποσοστά ευστοχίας στα σουτ του, ενώ συμμετείχε ενεργά και σε άλλες κατηγορίες όπως στα ριμπάουντ, τις ασίστ και τα κλεψίματα, καθώς και σε άλλες δραστηριότητες στο παρκέ.
Ο 27χρονος Σαμ Μπιουκάναν, επίσης, ανέδειξε τις ικανότητές του καθώς σκόραρε 22 πόντους στη νίκη της ομάδας του ενάντια στον Κολοσσό. Επιπλέον, η συμμετοχή του σε διάφορες πτυχές του παιχνιδιού αποδεικνύει την αξία του στην ομάδα του.
Αυτές οι εξαιρετικές εμφανίσεις δικαιολογούν την ανάδειξή τους ως MVP της αγωνιστικής.