Μια νέα σελίδα στην καριέρα του ετοιμάζεται να γράψει ο Αντριανίνιο, γιος του θρυλικού Αντριάνο, αφήνοντας την Βραζιλία για την Ευρώπη!
Ο Γιος του “Αυτοκράτορα” Αντριάνο Μετακομίζει στην Ευρώπη
Ο 18χρονος Αντριανίνιο, γιος του πασίγνωστου Βραζιλιάνου επιθετικού Αντριάνο, γνωστού και ως “Αυτοκράτορας” από την εποχή του στην Ίντερ, ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.
Από την Σεράνο στην Πορτογαλία και την Κοΐμπρα
Έχοντας αγωνιστεί για δυόμιση χρόνια στην Σεράνο, ομάδα της πατρίδας του, ο Αντριανίνιο αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα, συμφώνησε με την Κοΐμπρα, ομάδα που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος.
Ευχές από την Σεράνο για το Νέο Ξεκίνημα
Η Σεράνο αποχαιρέτησε τον νεαρό ποδοσφαιριστή με μια ανάρτηση στα social media, ευχόμενη του καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα στην Ακαδημαική Κοΐμπρα.
E hoje nosso leao Adrianinho se despede do Serrano. Alcando voos em novos continentes, fechamos um contrato com o time Academica de Coimbra, de Portugal.
Desejamos muito sucesso nessa nova trajetoria e que voce nao se esqueca do clube mais querido da cidade ??#AmorPeloLeao pic.twitter.com/48v1L9WbTW
— Serrano Football Club (@serranofc_rj) February 21, 2025