Ένα από τα hot θέματα είναι αν ο Γκιμαράες θα μείνει στη Νιούκαστλ. Κι είναι λογικό, αφού μιλάμε για μια φιγούρα της ομάδας.
Ο λόγος για τον Μπρούνο Γκιμαράες, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Νιούκαστλ, αλλά η ρήτρα αποδέσμευσής του λήγει σήμερα στις 23:59. Αυτό σημαίνει ότι αν μια ομάδα δείξει ενδιαφέρον και διαθέτει τα 100 εκατομμύρια, μπορεί να τον αποκτήσει.
Προς το παρόν φαίνεται απίθανο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις… Ας περιμένουμε λοιπόν. Αν δεν γίνει τίποτα σήμερα, τότε ο Γκιμαράες θα παραμείνει πιθανότατα στη Νιούκαστλ και τη νέα σεζόν.
⚪️⚫️ Η ρήτρα αποδέσμευσης του Bruno Guimarães αξίας £100 εκατ. στη σύμβασή του με τη Νιούκαστλ λήγει σήμερα στις 23.59 ώρα Ηνωμένου Βασιλείου. pic.com/8qkRgcfofV
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) 24 Ιουνίου 2024