Σεβίλλη: Ψυχωμένη εμφάνιση και ισοπαλία στην έδρα της Έλτσε

Σεβίλλη: Ψυχωμένη εμφάνιση και ισοπαλία στην έδρα της Έλτσε

Η Σεβίλλη γύρισε σελίδα στο «Μαρτίνεθ Βαλέρο» και έφυγε με ισοπαλία 2-2 από την Έλτσε, αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έκανε πάλι τη διαφορά στις καθοριστικές στιγμές. Το ματς κράτησε όλο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.

Η μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο

Η Έλτσε πήρε κεφάλι στο 14′ με γκολ του Φέμπας και φάνηκε να ελέγχει το παιχνίδι. Ο Βλαχοδήμος μπλόκαρε σουτ του Ροδρίγκεθ και άλλες ευκαιρίες, ενώ ο Ινιάκι Πένια είπε όχι σε κοντινό τελείωμα. Στο 55′ ο Βαλέρα έκανε το 2-0, αλλά η Σεβίλλη δεν τα παράτησε.

Μετά το 60′, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πάτησε γκάζι. Ο Άκορ Άνταμς μείωσε στο 75′ και ισοφάρισε με πέναλτι στο 90+2′, στο πρώτο του ματς μετά την επιστροφή από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Αυτός ο βαθμός βάζει τη Σεβίλλη στους 21 πόντους, δύο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η 20ή αγωνιστική και οι επόμενες μάχες

Η ισοπαλία κρατάει τις ισορροπίες λεπτές, αφού η Σεβίλλη μένει τρεις βαθμούς πίσω από την Έλτσε που είναι όγδοη. Στην 20ή αγωνιστική, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 2-0 τη Λεβάντε με γκολ Εμπαπέ και Ασένθιο. Η Μαγιόρκα πέρασε δύσκολα αλλά κέρδισε 3-2 την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο Οσασούνα έστειλε την Οβιέδο στα τάρταρα με 3-2. Ο Μπέτις καθάρισε 2-0 τη Βιγιαρεάλ. Την Κυριακή, η Βαλένθια νίκησε 1-0 τη Χετάφε, ενώ το Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε 1-0 από την Αλαβές.

Η Θέλτα διέλυσε 3-0 τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έκανε την έκπληξη με 2-1 επί της Μπαρτσελόνα. Για την 21η αγωνιστική, η Σεβίλλη υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο το Σάββατο, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης πάει στη Βιγιαρεάλ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ