Σάκοτα για τις απουσίες στο ματς: «Μάθαμε τελευταία στιγμή ότι δεν είχαμε ούτε τον τελευταίο playmaker» – Σχόλια για Κατσίβελη και Φλιώνη

Σάκοτα για τις απουσίες στο ματς: «Μάθαμε τελευταία στιγμή ότι δεν είχαμε ούτε τον τελευταίο playmaker» – Σχόλια για Κατσίβελη και Φλιώνη

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα απουσιών στην ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Final 8 του Κυπέλλου. Η ομάδα του έπρεπε να αλλάξει σχέδια την τελευταία στιγμή. Εστίασε και στην κατάσταση των Κατσίβελη και Φλιώνη.

Δυσκολίες στο παιχνίδι

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο προπονητής της Ένωσης περιέγραψε την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου.

«Τα πράγματα είναι λογικά. Εμείς δεν κάνουμε έτσι προπόνηση με playmaker. Όταν μάθαμε μερικές ώρες πριν το παιχνίδι ότι δεν έχουμε ούτε τον τελευταίο παίκτη, έπρεπε να προσαρμοστούμε. Δεν είναι οποιαδήποτε ομάδα, ο Ολυμπιακός είναι πιο επιθετική ομάδα στην άμυνα, που να οργανώσεις, να κάνεις κάτι καλό ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Τέλος πάντων, κάναμε ό,τι μπορούσαμε αυτή τη στιγμή. Ελπίζω σύντομα να γυρίσουν όλοι και να ετοιμάσουμε την ομάδα για τη συνέχεια».

Ενημέρωση για τους τραυματίες

Όταν ήρθε η ώρα για τους παίκτες που λείπουν, ο Σάκοτα έδωσε λεπτομέρειες.

«Ο Κατσίβελης δεν ξέρω. Είναι οστικό οίδημα που δεν περνάει τόσο εύκολα και φοβάμαι ότι θα κρατήσει ακόμα. Ο Φλιώνης πιστεύω σε μερικές εβδομάδες θα είναι έτοιμος».

Η ΑΕΚ ψάχνει τώρα τρόπους να καλύψει αυτές τις απουσίες στα επόμενα ματς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ