Ρόμα: Ο Αζμούν είναι η πρώτη επιλογή για την επίθεση και γίνονται συζητήσεις για το ποσό

Ρόμα: Ο Αζμούν είναι η πρώτη επιλογή για την επίθεση και γίνονται συζητήσεις για το ποσό

Η Ρόμα επιδιώκει απεγνωσμένα την απόκτηση ενός επιθετικού, με τον Σαρντάρ Αζμούν της Λεβερκούζεν να φαίνεται όλο και πιο πιθανή επιλογή για τον ρόλο αυτό.

Τη διάρκεια του καλοκαιριού, το πρόβλημα της επίθεσης ήταν ένα από τα κύρια θέματα που απασχόλησαν τον ιταλικό Τύπο. Ο τραυματισμός του Τάμι Αμπραχάμ έκανε αναγκαία την απόκτηση ενός νέου παίκτη στη θέση αυτή, με πολλά ονόματα να ακούγονται. Ορισμένα από αυτά ήταν πραγματικές πιθανότητες, ενώ κάποια άλλα όχι. Οι τελευταίες ημέρες φάνηκαν ότι οδηγούσαν στην απόκτηση του Ντουβάν Ζαπάτα από την Αταλάντα. Ωστόσο, η Αταλάντα τελικά αρνήθηκε, προκαλώντας αναστάτωση στη Ρόμα. Τελικά, αυτή η αναστάτωση τους οδήγησε στη Γερμανία και στον Λεβερκούζεν, όπου αγωνίζεται ο επιθετικός που φαίνεται ότι θα αποκτηθεί.

Πρόκειται για τον 28χρονο Αζμούν, για τον οποίο γίνονται συνεχείς συζητήσεις τις τελευταίες ώρες. Οι συζητήσεις αφορούν έναν δανεισμό με οψιόν αγοράς, καθώς αυτή είναι η συμφωνημένη φόρμουλα μεταξύ των δύο ομάδων. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, το ποσό για την οψιόν αγοράς ανέρχεται στα 8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σύμφωνα με τη Bild, το ποσό μπορεί να φτάσει τα 12 εκατομμύρια ευρώ. Οι Ιταλοί και οι Γερμανοί συμφωνούν ότι η Ρόμα και ο Λεβερκούζεν θα επιλύσουν το θέμα του Αζμούν, ο οποίος είναι έτοιμος να ενταχθεί στην ιταλική πρωτεύουσα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ