Ρόμα: Πανό των οπαδών για τον Μουρίνιο – Απάντηση από τον προπονητή (εικόνα)

Ρόμα: Πανό των οπαδών για τον Μουρίνιο – Απάντηση από τον προπονητή (εικόνα)

Οι οπαδοί της Ρόμα έδειξαν τη στήριξή τους προς τον Ζοσέ Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο προπονητή να ανταποκρίνεται στο μήνυμά τους.

Η 15η αγωνιστική της Serie A δεν ήταν ιδανική για τη Ρόμα, καθώς αντιμετώπισε τη Φιορεντίνα. Παρ’ όλα αυτά, οι Τζαλορόσι κατάφεραν να παραμείνουν στην 4η θέση, μοιραζόμενοι τη θέση αυτή με τη Μπολόνια, μετά το 1-1 αποτέλεσμα τους. Η αναμέτρηση χαρακτηρίστηκε από δύο αποβολές (Ζαλέφσκι, Λουκάκου), πράγμα που προκάλεσε αντίδραση από τον Μουρίνιο. Ο προπονητής απέφυγε να κάνει δηλώσεις μετά τον αγώνα, εκφράζοντας έτσι τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία. Παράλληλα, οι οπαδοί της Ρόμα εξέφρασαν τη στήριξή τους προς τον Πορτογάλο, δημιουργώντας ένα πανό με κατάλληλο μήνυμα το οποίο εκτέθηκε στο γήπεδο.

Πριν από λίγο καιρό, οι οπαδοί της Ρόμα είχαν κρεμάσει πανό έξω από το προπονητικό κέντρο, υποστηρίζοντας τον “Special One”. Τώρα, το πανό αυτό εμφανίστηκε και στο Ολίμπικο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Φιορεντίνα, με το μήνυμα: “Τα μάτια μεθυσμένα από το τζαλορόσο, η ψυχή διαποτισμένη με Ρομανίσμο. Ζοσέ Μουρίνιο Ρομανίστα για πάντα”. Ο ίδιος ο προπονητής ανταποκρίθηκε στο μήνυμα αυτό μέσω των social media, γράφοντας: “Ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ” και τοποθετώντας emoji καρδιών στα χρώματα της ομάδας του.

roma panoΔιαβάστε τα νέα της Ρόμα στο italians.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ