Πρόκριση Τουρκίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο: Αυτόματη ανανέωση του Μοντέλα

Πρόκριση Τουρκίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο: Αυτόματη ανανέωση του Μοντέλα

Η τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία σκέφτεται να κρατήσει τον Βιντσέντσο Μοντέλα στον πάγκο της εθνικής. Αυτό θα γίνει όμως μόνο αν η ομάδα βγει νικήτρια στα μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Τα τουρκικά μέσα το λένε ξεκάθαρα.

Ο Μοντέλα έφερε μεγάλη αλλαγή στην Τουρκία, που τώρα παίζει τον τελικό εκτός έδρας με το Κόσοβο. Αν κερδίσουν, η ομάδα επιστρέφει στο Μουντιάλ μετά από 24 χρόνια απουσίας. Η τελευταία φορά ήταν το 2002 στη Νότια Κορέα.

Η νίκη στον ημιτελικό και η προοπτική για 2030

Στον ημιτελικό, η Τουρκία νίκησε την Αλβανία με 1-0 και προκρίθηκε. Ο 52χρονος Ιταλός προπονητής έχει δείξει δουλειά. Εκείνοι στη Τουρκία θέλουν να τον δέσουν μέχρι το 2030, αν έρθει η πρόκριση.

Τι λένε τα τουρκικά ΜΜΕ για Μοντέλα

Το συμβόλαιο θα παραταθεί μέχρι το τέλος της επόμενης διοργάνωσης. Ο Μοντέλα έκανε την εθνική πιο δυνατή. Η ομάδα χρειάζεται αυτή τη νίκη τώρα, στο ματς με Κόσοβο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ