Η Φενέρμπαχτσε ψάχνει νέο επιθετικό και κοιτάει προς Ιταλία ξανά. Ο Αντεμόλα Λούκμαν από την Αταλάντα φαίνεται έτοιμος να πακετάρει για Κωνσταντινούπολη, ακολουθώντας άλλους Ιταλούς σταρ όπως ο Οσιμέν και ο Ικάρντι. Ο Νιγηριανός στράικερ κάνει θραύση στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και τώρα η τουρκική ομάδα τον βάζει στο στόχαστρο.
Προχωρημένες κουβέντες με Μπέργκαμο
Ο Πορτογάλος δημοσιογράφος Πέδρο Αλμέιδα λέει ότι οι διαπραγματεύσεις τρέχουν καλά. Η Φενέρμπαχτσε μιλάει με την Αταλάντα για να πάρει τον 28χρονο Λούκμαν, που έχει σκοράρει πολλά τελευταία. Δεν βγήκαν ακόμα λεφτά στο φως, αλλά ο παίκτης είναι κοντά στην έξοδο από το Μπέργκαμο, όπου παίζει από το καλοκαίρι του 2022.
Αριθμοί που εντυπωσιάζουν
Σε δύο χρόνια μετράει 134 ματς, 55 γκολ και 26 ασίστ παντού. Ο Λούκμαν βρήκε ρυθμό στην Αταλάντα μετά από περιπλανήσεις σε άλλες ομάδες. Η εθνική Νιγηρίας τον χρειάζεται στο τουρνουά της Αφρικής, και αυτό δίνει ώθηση στις μεταγραφικές του προοπτικές.
?? BREAKING: Fenerbahce and Atalanta are very close to reach an agreement for the transfer of Ademola Lookman. #Fenerbahce https://t.co/nQrkFJS4t8
— Pedro Almeida (@pedrogva6) January 11, 2026