Η Ρόμα εξετάζει τη μεταγραφή του Ρενάτο Σάντσες και τα νέα για τη ρήτρα του Μοράτα

Η Ρόμα εξετάζει τη μεταγραφή του Ρενάτο Σάντσες και τα νέα για τη ρήτρα του Μοράτα

Η Ρόμα συνεχίζει τις συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Ρενάτο Σάντσες και συζητάει επίσης με τον Αλβαρο Μοράτα.

Οι Τζαλορόσι έχουν ήδη ολοκληρώσει δύο μεταγραφές, τους Αουάρ και Ντικά, και ετοιμάζονται για τον τρίτο. Ο διεθνής δεξιός μπακ-χαφ Ράσμους Κρίστενσεν της Λιντς βρίσκεται στη Ρώμη για ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να υπογράψει ως δανεικός παίκτης. Σύμφωνα με την ιταλική Τύπο, η Ρόμα επόμενο θα επικεντρωθεί στην απόκτηση ενός χαφ και ενός επιθετικού, μετά τον τραυματισμό του Τάμι Αμπραχάμ.

Σχετικά με το χαφ, η Ρόμα συζητάει με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον Ρενάτο Σάντσες, ο οποίος προέκυψε ως υποψήφιος πριν λίγες ημέρες. Η σχέση των δύο ομάδων είναι καλή, καθώς έχουν συνεργαστεί για τη μετακίνηση του Τζίνι Βαϊνάλντουμ πέρσι. Γενικά, υπάρχει αισιοδοξία για τη συνεργασία, καθώς ο παίκτης δεν αναμένεται να έχει πολλά λεπτά συμμετοχής στο Παρίσι και η συνεργασία με τον συμπατριώτη του, Ζοζέ Μουρίνιο, είναι ένας παράγοντας που τον ελκύει.

Νέα για τον Μοράτα

Όσον αφορά τον επιθετικό, υπάρχουν πιθανότητες να αποκτηθεί ο Τζανλούκα Σκαμάκα, αλλά ενδέχεται επίσης να συζητηθεί η περίπτωση του Μοράτα. Ο παίκτης επιθυμεί να επιστρέψει στην Ιταλία και αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον μάνατζέρ του. Το κύριο ζήτημα, ωστόσο, είναι η ρήτρα αποδέσμευσης. Η Ατλέτικο Μαδρίτης ισχυρίζεται ότι ανέρχεται στα 21 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο παίκτης ισχυρίζεται ότι ανέρχεται στα 10-11 εκατομμύρια ευρώ. Αν ισχύει το δεύτερο, οι πιθανότητες απόκτησής του αυξάνονται. Ένας άλλος παίκτης που φαίνεται να βοηθάει στη μεταγραφή του Μοράτα είναι ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος συζητά συνεχώς με τον Ισπανό πρώην συμπαίκτη του στη Γιουβέντους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ