Πόρτο: Ασταμάτητη και αήττητη, διατηρεί την πρωτοπορία στη Liga NOS

Πόρτο: Ασταμάτητη και αήττητη, διατηρεί την πρωτοπορία στη Liga NOS

Η Πόρτο δείχνει γιατί την λένε δράκους, με άλλη μια νίκη που την κρατάει στην κορυφή της Liga Portugal. Μετά από δεκατρείς αγωνιστικές, έχει δώδεκα νίκες και μία ισοπαλία, και σήμερα έκαμψε την αντίσταση της Τοντέλα εκτός έδρας με 2-0. Τα γκολ πέτυχαν ο Σαμού και ο Γουίλιαμ Γκόμες, δείχνοντας ότι η ομάδα δεν σταματάει πουθενά.

Πιο νωρίς, το ματς ανάμεσα σε Εστορίλ και Μορεϊρένσε έληξε στις τρεις γκολ για κάθε πλευρά, σε ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν από νωρίς με τον Τραβάσο στο 2ο λεπτό, αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν δυνατά και έβαλαν τρία γκολ από ντε Πάουλα, Σάντσες και Μπεγκραουί. Η Μορεϊρένσε δεν τα παράτησε, μείωσε στο 62′ με τον Ασίς και ισοφάρισε στην καθυστέρηση με Σεμέντο στο 93′, κλέβοντας έναν βαθμό από την έδρα του αντιπάλου.

Η Πόρτο συνεχίζει αήττητη στην κορυφή

Οι δράκοι δεν αφήνουν περιθώρια, και αυτή η νίκη επί της Τοντέλα τους διατηρεί μακριά από κάθε σκιά. Η Πόρτο δείχνει σταθερή σε κάθε αγώνα, με παίκτες σαν τον Σαμού και τον Γκόμες να παίρνουν τις ευκαιρίες τους. Στην Ελλάδα, όπου αγαπάμε το ποδόσφαιρο, τέτοια ομάδα γίνεται πρότυπο για πολλούς.

Όλα τα σκορ από την 13η αγωνιστική

Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, η Μπενφίκα έμεινε ισόπαλη 1-1 με τη Σπόρτινγκ σε ένα ντέρμπι που κράτησε την αγωνία μέχρι τέλους.

Στο Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, η Σάντα Κλάρα νίκησε 1-0 την Κάσα Πία, ενώ το AFS χάθηκε 1-2 από τη Ρίο Άβε. Η Φαμαλικάο έπεσε 1-2 από τη Μπράγκα, σε μια μέρα που οι εκπλήξεις δεν έλειψαν.

Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, εκτός από το 3-3 Εστορίλ-Μορεϊρένσε, η Εστρέλα Αμαντόρα πέρασε 3-1 από την Αρόουκα. Η Αλβέρκα κέρδισε 1-0 τη Μαδέιρα, και φυσικά η Τοντέλα ηττήθηκε 0-2 από την Πόρτο.

Η αγωνιστική κλείνει αύριο Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου, με το Γκιμαράες να υποδέχεται τη Ζιλ Βισέντε στις 22:30, σε ένα ματς που μπορεί να αλλάξει πολλά στη βαθμολογία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ