Παραδοσιακά ελληνικά κουλουράκια φτάνουν στο Οβιέδο της Ισπανίας

Παραδοσιακά ελληνικά κουλουράκια φτάνουν στο Οβιέδο της Ισπανίας

Η ισοπαλία 0-0 έφερε το ματς ανάμεσα σε Ρεάλ Οβιέδο και Μαγιόρκα για την 15η αγωνιστική της Λα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι, που μόλις ανέβηκαν κατηγορία φέτος, πάλεψαν σκληρά και πήραν την κατοχή, μα δεν κατάφεραν να βάλουν γκολ. Τελικά έμειναν χωρίς νίκη για όγδοο παιχνίδι σερί στο πρωτάθλημα και κάθονται προτελευταίοι στη βαθμολογία.

Και τα πράγματα χειροτέρεψαν στα τελευταία λεπτά. Οι Καθόρλα και Βίνιας είδαν κόκκινη κάρτα, ο ένας στο 89′ και ο άλλος στο 90+5′, αφήνοντας την ομάδα με εννέα παίκτες. Έτσι, η Μαγιόρκα πήρε έναν βαθμό μακριά από το νησί, χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Οι αγώνες που ακολουθούν στη 15η αγωνιστική

Σήμερα Σάββατο ξεκινούν τα υπόλοιπα ματς. Στις 15:00 ο Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Χετάφε, ενώ μιάμιση ώρα μετά η Αλαβές παίζει με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Βράδυ, στις 19:30, η Μπέτις δοκιμάζεται κόντρα στη Μπαρτσελόνα, και το φινάλε στις 22:00 έχει Μπιλμπάο εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αύριο Κυριακή συνεχίζεται το πρόγραμμα. Πρώτος αγώνας στις 15:00, Έλτσε με Τζιρόνα. Στις 17:15 η Βαλένθια φιλοξενεί τη Σεβίλλη, και μετά τις 19:30 ο Εσπανιόλ αντιμετωπίζει τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Κλείνει η μέρα με Ρεάλ Μαδρίτης-Θέλτα στις 22:00.

Δευτέρα βράδυ το τελευταίο ματς. Οσασούνα παίζει με Λεβάντε στις 22:00. Η αγωνιστική κλείνει έτσι, με πολλά ενδιαφέροντα ζευγάρια.

Πού πηγαίνουν οι ομάδες στην 16η αγωνιστική

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου ανοίγει η επόμενη στροφή με Βαλένθια-Μαγιόρκα. Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου έχει Οβιέδο-Θέλτα, Λεβάντε-Σοσιεδάδ, Οσασούνα-Αλαβές και Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη. Κυριακή 21, Τζιρόνα με Ατλέτικο, Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα, Έλτσε-Ράγιο Βαγιεκάνο, Μπέτις-Χετάφε και τέλος Μπιλμπάο-Εσπανιόλ. Η Λα Λίγκα συνεχίζει με ρυθμό γιορτών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ