Παπαπέτρου: «Είναι απίστευτη επιτυχία να πάρουμε και το πρωτάθλημα μετά το ευρωπαϊκό»

Παπαπέτρου: «Είναι απίστευτη επιτυχία να πάρουμε και το πρωτάθλημα μετά το ευρωπαϊκό»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου εκφράζει τη χαρά του για την επιτυχία του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, αναφέροντας ότι η ομάδα δεν παρέδωσε ποτέ, αναδεικνύοντας την υπεροχή της στην Ευρώπη. Αναφέρεται στη νίκη στην Ευρωλίγκα στο Βερολίνο, την αξιολόγηση της περασμένης σεζόν και δηλώνει ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τη συμμετοχή του με την Εθνική ομάδα πριν το προ-Ολυμπιακό τουρνουά.

Σχετικά με την πορεία της ομάδας, ανέφερε: «Ήταν μια ιστορική χρονιά, με απίστευτη επιτυχία, που διακρίθηκαν στο ευρωπαϊκό και παρέλαβαν και το πρωτάθλημα με εντυπωσιακό τρόπο. Δεν υπήρξε παραίτηση, αλλά συνεχής αγώνας και πάλη στο γήπεδο από όλους τους παίκτες. Ακόμα και με διαφορά 2-0, προσπαθήσαμε να εστιαστούμε στο παιχνίδι, να κάνουμε τη δουλειά μας και να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Πιστεύαμε στον εαυτό μας και απέδειξαν ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Αυτό ήταν εμφανές στο γήπεδο. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα σε όλες τις αναμετρήσεις που βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο».

Σχετικά με τις προοπτικές του με την Εθνική ομάδα, αναφέρει: «Σχετικά με το αν θα συμμετάσχω, θα το ανακοινώσω στις επόμενες ημέρες. Έχω μια σαφή ιδέα, αλλά θα συζητήσω πρώτα με τον Βασίλη Σπανούλη και τους υπόλοιπους ανθρώπους της Εθνικής ομάδας, που έχω μεγάλο σεβασμό για αυτούς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ