Πανιώνιος καταγγέλλει: Ο Τζορτζ Πάπας έβρισε τον Φάνη Χριστοδούλου σε αγώνα

Πανιώνιος καταγγέλλει: Ο Τζορτζ Πάπας έβρισε τον Φάνη Χριστοδούλου σε αγώνα

Μόλις τελείωσε ο αγώνας Μαρούσι-Πανιώνιος χτες, με σκορ 97-105 υπέρ των κυανέρυθρων, ξέσπασε ένταση μεταξύ παικτών και στελεχών. Ο Τζορτζ Πάπας, παίκτης του Μαρούσι, φέρεται να έβρισε τον Φάνη Χριστοδούλου, γενικό διευθυντή του Πανιώνιου, αμέσως μετά τη λήξη. Ο Παναγιώτης Ηλιάδης, ένας από τους προέδρους της ΚΑΕ Πανιώνιος, βγήκε στα social media και κατήγγειλε όλο αυτό ως ντροπή.

Η αντίδραση από την πλευρά του Πανιώνιου

Ο Ηλιάδης δεν κρατήθηκε και έγραψε ανοιχτά για τη συμπεριφορά του Πάπας. Λέει ότι ο παίκτης αρνήθηκε το χέρι που του έδωσε ο Χριστοδούλου, όπως γίνεται πάντα στον αθλητισμό, και του μίλησε άσχημα. Αυτό έγινε μπροστά σε όλους, μετά τον αγώνα που έδωσε νίκη στον Πανιώνιο.

Ο Πάπας είχε ξεκινήσει τη σεζόν στον Πανιώνιο ως σούτινγκ γκαρντ, αλλά τον Δεκέμβριο πήγε στο Μαρούσι με μια ανεπίσημη αλλαγή μαζί με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη. Τώρα, αυτή η κίνηση φαίνεται να δημιούργησε τριβές. Ο Ηλιάδης καλεί τον Πάπας να ζητήσει δημόσια συγγνώμη αμέσως.

Το μήνυμα του προέδρου στα social

Αναλυτικά όσα γράφει ο Παναγιώτης Ηλιάδης στην ανάρτησή του:

«Δεν σχολιάζουμε συχνά, ως Πρόεδροι της ΚΑΕ Πανιώνιος, αλλά τώρα πρέπει να κάνουμε ένα συγκεκριμένο σχόλιο αναφορικά με τη συμπεριφορά Κ ΤΗΝ ΥΒΡΗ του αθλητή κ Παπαθανασίου(Pappas) του ΜΑΡΟΥΣΙ CHERRY προς τον GM της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κ Φάνη Χριστοδούλου, όταν ο τελευταίος έδωσε το χέρι, του, ως είθισται στον αθλητισμό, στον αθλητή, μετά το πέρας του εν λόγω αγώνα.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ κ Παπαθανασίου, είσαστε ανάξιος να μιλάτε έτσι σε έναν από τους κορυφαίους ανθρώπους του αθλήματος.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΑΜΕΣΑ …

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ