Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, για την πρώτη μάχη των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Ο Ράφα Μπενίτεθ έχει βγάλει την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει στο ντέρμπι. Κάνει τρεις αλλαγές από το ματς με τη Ρόμα, βάζοντας πίσω Τσέριν, Ζαρουρί και Μπακασέτα.
Πώς παρατάσσεται το τριφύλλι
Παίζει με 4-2-3-1. Στο τέρμα κάθεται ο Λαφόν. Η άμυνα έχει Καλάμπρια δεξιά, Γκέντβαϊ και Ίνγκιμαρσον στα κεντρικά, Κυριακόπουλο αριστερά.
Εκεί στον άξονα τρέχουν Κοντούρης με Τσέριν. Ζαρουρί και Αντίνο ανοίγουν τα άκρα, ενώ ο Μπακασέτας στέκεται πίσω από τον Τετέι. Αυτό το σχήμα δείχνει πιο ισορροπημένο από το τελευταίο παιχνίδι.
Οι διαθέσιμοι στον πάγκο
Στον πάγκο κάθονται Τσάβες, Κότσαρης, Πάλμερ-Μπράουν. Επίσης Ερνάντες, Σιώπης, Σάντσες, Ταμπόρντα. Τελειώνει με Παντελίδη, Μπόκο, Πάντοβιτς και Σβιντέρσκι.
View this post on Instagram