Παναθηναϊκός: Δυναμική Ομάδα, Πρόκληση για τη Φιορεντίνα

Παναθηναϊκός: Δυναμική Ομάδα, Πρόκληση για τη Φιορεντίνα

Ένας παλιός γνώριμος της Serie A, ο Ζήσης Βρύζας, αναλύει την αναμέτρηση ΦιορεντίναΠαναθηναϊκός, δίνοντας έμφαση στα δυνατά σημεία και τις πιθανές αδυναμίες των “πρασίνων”.

Ανάλυση Παναθηναϊκού από τον Ζήση Βρύζα

Σε συνέντευξή του στην “Corriere Fiorentina“, ο Ζήσης Βρύζας, που αγωνίστηκε με τη φανέλα της Φιορεντίνα, σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ του Παναθηναϊκού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

«Είναι μια ομάδα με συνοχή, που επιδιώκει το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, περιορίζοντας τον αντίπαλο. Η ομαδικότητα και κάποιες μονάδες-κλειδιά είναι τα ατού τους. Ξεχωρίζω τον Ιωαννίδη, τον σέντερ φορ που επέστρεψε από τραυματισμό και απέρριψε προτάσεις το καλοκαίρι, και τον Τετέ στα δεξιά, που αποκτήθηκε από την Τουρκία. Και οι δύο μπορούν να κάνουν τη διαφορά.»

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να επισημάνει και μια πιθανή αδυναμία:

«Ίσως η ομάδα να μην είναι στην καλύτερη φάση της, παρά τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος.»

Ο Παράγοντας Έδρα και η Ατμόσφαιρα του Ολυμπιακού Σταδίου

Αναφερόμενος στην έδρα του Παναθηναϊκού, ο Ζήσης Βρύζας σχολίασε:

«Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι ένθερμοι, αλλά το Ολυμπιακό Στάδιο είναι τεράστιο και η απόσταση από τον αγωνιστικό χώρο δεν βοηθάει ιδιαίτερα την ομάδα.»

Εγκώμια για τη Φιορεντίνα και η Πρόβλεψη του Βρύζα

Ο Ζήσης Βρύζας δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για την Φιορεντίνα, λέγοντας:

«Πιστεύω ότι φέτος η Φιορεντίνα είναι πιο δυνατή από πέρυσι, που έφτασε στον τελικό. Παίζει σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα και είναι το φαβορί απέναντι στον Παναθηναϊκό. Όμως, δεν πρέπει να τον υποτιμήσει, γιατί στην Ευρώπη δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Το να παίζεις στην Ελλάδα είναι πάντα δύσκολο, αλλά σε διπλούς αγώνες, αν η Φιορεντίνα παίξει όπως ξέρει, είναι ανώτερη.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ