Παναθηναϊκός: 17η νίκη στη GBL και δυναμική είσοδος στο ντέρμπι των αιωνίων

Παναθηναϊκός: 17η νίκη στη GBL και δυναμική είσοδος στο ντέρμπι των αιωνίων

Ο Παναθηναϊκός πέρασε άνετα από το κλειστό της Γλυφάδας, νικώντας τον Πανιώνιο με 84-68. Το ματς έκλεισε την 22η αγωνιστική της Stoiximan GBL, και οι πράσινοι βλέπουν το ρεκόρ τους να πηγαίνει 17-4. Παραμένουν δεύτεροι, τρεις νίκες πίσω από τον αήττητο Ολυμπιακό που έκανε ρεπό.

Το μεγάλο ντέρμπι έρχεται σύντομα

Το επόμενο ντέρμπι των αιωνίων περιμένει τον Παναθηναϊκό, στις 30 Μαρτίου στο T-Center, στις 19:00. Εκεί θα δούμε αν οι πράσινοι μπορούν να πιάσουν τον Ολυμπιακό. Μέχρι τότε, η ομάδα συνεχίζει με φόρα από αυτή τη νίκη.

Η ΑΕΚ έκανε δική της δουλειά νωρίτερα, κερδίζοντας τον Ηρακλή 100-87 στη Sunel Arena. Τώρα έχουν 15-5 και ανοίγουν απόσταση από όσους τους κυνηγάνε. Ο Πανιώνιος έπεσε στο 5-15 μετά την ήττα, ισοβαθμώντας με την Καρδίτσα, ενώ το Μαρούσι μένει κολλημένο στον πάτο με 4-17.

Όλα τα αποτελέσματα της 22ης

Σάββατο 21/3, ο Κολοσσός Ρόδου πήρε μεγάλη νίκη στον Προμηθέα, 98-76. Ο Άρης διέλυσε την Καρδίτσα 78-55, και το Περιστέρι κράτησε τον ΠΑΟΚ στο 75-70. Το Μαρούσι έχασε από τη Μύκονο 94-103, δείχνοντας ξανά τα προβλήματά του.

Κυριακή 22/3, η ΑΕΚ νίκησε τον Ηρακλή όπως είπαμε, και ο Πανιώνιος έπεσε από τον Παναθηναϊκό. Ρεπό είχε ο Ολυμπιακός, που μένει αήττητος. Bαθμολογία GBL μετά την ολοκλήρωση της 22ης αγωνιστικής

Η 23η αγωνιστική ξεκινά Σάββατο 28/3, με Κολοσσό εναντίον Άρη, ΠΑΟΚ με Προμηθέα και ΑΕΚ κόντρα στο Περιστέρι. Κυριακή 29/3, Καρδίτσα παίζει Πανιώνιο και Ηρακλής το Μαρούσι. Δευτέρα 30/3 έρχεται το μεγάλο, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, και ρεπό η Μύκονος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ