Η Πάφος νίκησε 1-0 την ΑΕ Λεμεσού και πλησίασε στο -2 από την κορυφαία Ομόνοια στην 9η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος. Η Ανόρθωση επέστρεψε στις επιτυχίες με 1-0 επί της Κρασάβας, που έμεινε με εννέα παίκτες μετά από δύο αποβολές.
Πάφος κοντά στην κορυφή με γκολ του Ντράγκομιρ
Ο Ρουμάνος επιθετικός Ντράγκομιρ άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Η Πάφος κράτησε το υπέρ της και απέφυγε την επιστροφή της ΑΕ Λεμεσού. Αυτή η νίκη φέρνει τους Παφίτες πιο κοντά στην πρωτοπόρο.
Το κυπριακό πρωτάθλημα διοργανώνει η Κυπριακή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με 14 ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο κάθε χρόνο. Η Ομόνοια έμεινε αήττητη με 2-0 επί του Παραλιμνίου.
Ανόρθωση με πέναλτι Σένσι για τρεις βαθμούς
Ο Ιταλός Σένσι ευστόχησε από τα 11 βήματα στο 79ο λεπτό και χάρισε τη νίκη στην Ανόρθωση. Η Κρασάβα είδε τους Πάνκοφ και Ντε Ιριόντο να αποβάλλονται με κόκκινες κάρτες. Μετά από δύο ισοπαλίες, η ομάδα από την Αμμόχωστο βρήκε ξανά δρόμο προς τη νίκη.
Πλήρες πρόγραμμα 9ης αγωνιστικής
Παρασκευή 30/10: Άρης Λεμεσού–Ακρίτας Χλώρακας 3-1
Σάββατο 1/11:
Ομόνοια Αραδίππου–Ολυμπιακός Λευκωσίας 0-1
ΑΠΟΕΛ–Εθνικός Άχνας 4-1
Παραλίμνι–Ομόνοια 0-2
Κυριακή 2/11:
Κρασάβα–Ανόρθωση 0-1
Απόλλων–ΑΕΚ Λάρνακας 1-2
Πάφος–ΑΕ Λεμεσού 1-0