Ότο: Η Ομαδική Πίστη δεν δέχεται Αμφισβήτηση

Ότο: Η Ομαδική Πίστη δεν δέχεται Αμφισβήτηση

Δυσκολίες στην Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ: Παρά το προβάδισμα κόντρα στη Στεάουα Βουκουρεστίου στην Τούμπα, η ομάδα ηττήθηκε με 2-1, γεγονός που περιπλέκει την κατάσταση για την πρόκριση στους «16» του Europa League. Η πρόκριση πλέον θα κριθεί στον επαναληπτικό αγώνα στη Ρουμανία, όπου ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει τη νίκη με κάθε κόστος.

Ο Γιόνι Ότο, αμυντικός του ΠΑΟΚ, μετά το τέλος του αγώνα, εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα και να πάρει την πρόκριση. Παράλληλα, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την αμφιλεγόμενη αποβολή του Τάισον με δεύτερη κίτρινη κάρτα, θεωρώντας την υπερβολική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη στην κάμερα του ΑΝΤ1:

Για την εικόνα του αγώνα και τις πιθανότητες πρόκρισης του ΠΑΟΚ στους «16» του Europa League: «Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε δυνατά και προηγηθήκαμε, χάνοντας μάλιστα ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ. Παρόλα αυτά, παραμένω αισιόδοξος. Πιστεύω βαθιά στην ομάδα μου. Έχουμε παίκτες με ποιότητα και πάθος για τη νίκη. Στο Βουκουρέστι μπορούμε να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στους επόμενους αγώνες Europa League».

Σχετικά με την αποβολή του Τάισον και την επιρροή της στην εξέλιξη του αγώνα: «Παίξαμε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ που μας επηρέασε. Θεωρώ ότι έχουμε τις δυνατότητες να ανατρέψουμε την κατάσταση στον επαναληπτικό. Όσον αφορά την αποβολή του Τάισον, πιστεύω ότι η δεύτερη κίτρινη κάρτα ήταν αδικαιολόγητη και υπερβολικά αυστηρή. Δεν πρέπει να δίνονται τόσο εύκολα τέτοιες κάρτες σε έναν αγώνα Europa League».

«Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο, και πρέπει να προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες. Σηκώνουμε κεφάλι και συνεχίζουμε. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι για το πρωτάθλημα την Κυριακή, όπου πρέπει να κερδίσουμε, και στη συνέχεια θα επικεντρωθούμε στον κρίσιμο επαναληπτικό της Πέμπτης για το Europa League και την πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ