Οπαδοί του ΠΑΟΚ ακυρώνουν όλες τις εκδρομές και αφήνουν άδειο το πέταλο στο ματς με Λιόν σε ένδειξη σεβασμού

Οπαδοί του ΠΑΟΚ ακυρώνουν όλες τις εκδρομές και αφήνουν άδειο το πέταλο στο ματς με Λιόν σε ένδειξη σεβασμού

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποφάσισαν να μην ταξιδέψουν καθόλου στη Γαλλία για τον αγώνα, ούτε με αεροπλάνο ούτε με αυτοκίνητο. Θέλουν έτσι να δείξουν σεβασμό στις δύσκολες ώρες που περνάει ο σύλλογος και οι οικογένειες των νεκρών οπαδών μετά το δυστύχημα στη Ρουμανία. Το πέταλο που θα τους δεχόταν μένει κλειστό, σαν μικρή χειρονομία για τα αδέρφια που χάθηκαν τόσο άδικα εκεί.

Κλείσιμο πέταλου και σεβασμός στη μνήμη

Η ανακοίνωση βγήκε από τους φίλους του Δικεφάλου του Βορρά και μιλάει ξεκάθαρα για τον πόνο. «Το πέταλο το οποίο θα μας φιλοξνούσε, θα παραμείνει κλειστό ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στα αδέρφια μας που χάθηκαν τόσο άδικα στο δυστύχημα στην Ρουμανία.

Ενημερώνουμε επίσης ότι η Θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας θα είναι ανοιχτή αύριο Τετάρτη από τις 10:00 μέχρι τις 22:00 για όποιον επιθυμεί να αποδώσει έναν ελάχιστο φόρο τιμής.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε τον πόνο μας. Κουράγιο και δύναμη στις οικογένειες των θυμάτων». Κάποιοι οπαδοί μπορεί να μην το περίμεναν αυτό, αλλά δείχνει πόσο βαθιά πονάει ο κόσμος του ΠΑΟΚ από εκείνο το τραγικό γεγονός.

Φόρος τιμής στην Τούμπα

Αύριο, πολλοί θα περάσουν από τη Θύρα 4 για να τιμήσουν τους χαμένους. Το γήπεδο της Τούμπας ανοίγει ειδικά γι’ αυτό από το πρωί μέχρι βαθιά τη νύχτα. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο τώρα, μόνο λίγη ησυχία και στήριξη για τις οικογένειες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ