Η σύγκρουση μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού αποκτά νέα διάσταση, καθώς η ΚΑΕ Ολυμπιακός βγαίνει με σαφή θέση για την υπόθεση της σύλληψης του Αντιπροέδρου της, Γιώργου Σκινδήλια.
Διευκρινίσεις για τη νομική διαμάχη μεταξύ ΚΑΕ Ολυμπιακός και Δέσποινας Γιαννακοπούλου
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει πως δεν υπήρξε καμία μήνυση από την πλευρά της ομάδας κατά της Δέσποινας Γιαννακοπούλου, παρά τις φημολογίες που κυκλοφόρησαν στα μέσα ενημέρωσης. Αντιθέτως, ο κ. Σκινδήλιας βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να υποβάλει μήνυση, ως απάντηση σε ψευδή καταγγελία εις βάρος του από την πλευρά της κ. Γιαννακοπούλου, η οποία οδήγησε στη σύλληψή του και την προσωρινή κράτηση στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς.
Η κατάσταση της υγείας του Αντιπροέδρου κατά τη διάρκεια των εξελίξεων
Ο κ. Σκινδήλιας βρισκόταν κλινήρης στο σπίτι του, αναρρώνοντας από χειρουργική επέμβαση, όταν υποβλήθηκε η μήνυση από τη Δέσποινα Γιαννακοπούλου. Η εξέλιξη αυτή προσθέτει νέα στοιχεία στην ιστορία και υπογραμμίζει την αιφνιδιαστική φύση της ενέργειας αυτής.
Αποσαφήνιση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα δημοσιεύματα
Σε επίσημη ανακοίνωση, η ΚΑΕ Ολυμπιακός διαψεύδει κάθε εμπλοκή της σε νομικές ενέργειες κατά της κόρης του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι οι πρόεδροι της ομάδας «ούτε απειλούν παιδιά, ούτε τα βάζουν να κάνουν ψευδείς μηνύσεις». Η ομάδα επιθυμεί να προστατεύσει την αξιοπιστία και την τιμή της.
Ολόκληρη η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός
«Το άρθρο που δημοσιεύτηκε σε γνωστή στρατευμένη ιστοσελίδα είναι απολύτως ψευδές. Οι πρόεδροι της ομάδας δεν έχουν υποβάλει μήνυση κατά της Δ. Γιαννακοπούλου. Η μήνυση υπεβλήθη από τον Αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, κ. Γεώργιο Σκινδήλια, μετά από ψευδή καταγγελία που έγινε εναντίον του στις 20:30 της ίδιας μέρας. Την ώρα αυτή, ο κ. Σκινδήλιας βρισκόταν κλινήρης στο σπίτι μετά από χειρουργική επέμβαση που έκανε την ίδια ημέρα. Η ενέργεια της μήνυσης από τη νεαρή κυρία ήταν άκαιρη και ανεπιθύμητη. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι πρόεδροί της δεν απειλούν παιδιά ούτε τα υποκινούν σε ψευδείς καταγγελίες.»
Μάθετε περισσότερα για την εξέλιξη της υπόθεσης στο ρεπορτάζ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6
Ακούστε το σχετικό ρεπορτάζ από τον Νίκο Ζέρβα στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.