Ολυμπιακός διατηρεί αήττητο στο Stoiximan GBL, Παναθηναϊκός συνεχίζει την καταδίωξη

Ολυμπιακός διατηρεί αήττητο στο Stoiximan GBL, Παναθηναϊκός συνεχίζει την καταδίωξη

Τελείωσε χθες η 14η αγωνιστική στο Stoiximan GBL, με τον Ολυμπιακό να μένει αήττητος μετά το εύκολο πέρασμα από την Καρδίτσα. Οι Πειραιώτες κέρδισαν 80-120 και φτάνουν πια σε 13-0, δείχνοντας ποιος είναι το φαβορί. Ο Παναθηναϊκός ακολουθεί από κοντά, με νίκη 94-86 επί του Περιστερίου Betsson και ρεκόρ 12-1.

Η ΑΕΚ έκανε άλλο ένα βήμα μπροστά, νικώντας τη Μύκονο Betsson με 90-65 και παίρνοντας την τρίτη θέση. Το Μαρούσι πήρε μεγάλη ανάσα στην μάχη της παραμονής, αφού κέρδισε τον Προμηθέα 96-78. Στον αγώνα Άρης Betsson-Ηρακλής η διαφορά ήταν ελάχιστη, 78-76 υπέρ των Θεσσαλονικιών.

Όλα τα σκορ από την 14η αγωνιστική

Πανιώνιος νίκησε τον Κολοσσό Ρόδου 73-62, σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο Ολυμπιακός διέλυσε πραγματικά την Καρδίτσα με εκείνο το 80-120 – απλά εντυπωσιακό. Και ο Παναθηναϊκός κράτησε τον ρυθμό του κόντρα στο Περιστέρι Betsson.

Η βαθμολογία και τα επόμενα ματς

Stoiximan GBL: Διατήρησε το αήττητο ο Ολυμπιακός, συνεχίζει το κυνήγι ο Παναθηναϊκός

Η εικόνα στη βαθμολογία δείχνει τον Ολυμπιακό μπροστά, με τον Παναθηναϊκό να πιέζει. Για την 15η αγωνιστική, το Περιστέρι Betsson-Άρης Betsson αναβλήθηκε, ενώ Προμηθέας παίζει με Πανιώνιο στις 17/1 στις 16:00. Ολυμπιακός υποδέχεται Μαρούσι την ίδια μέρα και ώρα, Καρδίτσα φιλοξενεί ΑΕΚ στις 18:15.

Μύκονος Betsson κόντρα Κολοσσός Ρόδου πάει για 18/1 στις 13:00. Και κορυφαίο ματς, ο ΠΑΟΚ με Παναθηναϊκό στις 18/1 στις 16:00 – αυτό θα έχει ενδιαφέρον, ειδικά με την κόντρα των μεγάλων να συνεχίζεται στο πρωτάθλημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ